Yerleşme Kanamasımı?

Gurbetcisu

Kocasının Birtanesi..
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
181
97
18
Arkadaşlar Merhaba Öncelikle benim adetim 02.05 de oldu daha sonra hemen ovulasyon teste basladım günleri değerlendirdim adetim çok gecikti bugun ya 8. Gun yada 10. Gun gecikmesinin günü adetimin geciktiği gün test yaptım negatif cıktı 2 gün sonra yine negatif cıktı ama asırı akıntım var ve mide bulantım aşırı akıntımda dün gece hafif kan gördüm sonra hiç yoktu oruc tuttum sonra bugun bir baktım akıntım açık kahverengi ama çamaşırımı kirletmeyecek kadar az dahada devamı gelmiyor salı günü randevüm var sizce hamilemiyim değil miyim??

Kan testi yaptır. Varsa kesin çıkar. Yoksa da doktora gidip neden geciktiğini öğrenirsin.

Kan testi yaptır. Varsa kesin çıkar. Yoksa da doktora gidip neden geciktiğini öğrenirsin.
Malesef Canım yurtdışındayım ha diyince kan testi yapmıyorlar idrar testi yapıyor onlarda ancak kontrole giricem salı o zaman gözükürse gözükür insallah problem yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…