Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 10 gun var ve 3 gundur 2 3 damla lekelenme var hafif pembemsiydi baslarda kırmızıya dondü anlayamadm kasıklarımda hafifbi agrı var beta baktırdim 0.333 siz ce yerlesme kanamasımı?
10 gun daha beklemeliyim![]()
Ben bata 3 gün kaldığında yaşamıştım akıntıyla birlikte gelmişti kılcal damar çatlaması gibi bi kan sonra bi ertesi gün daha geldi kesildi hamileydimAdetime 10 gun var ve 3 gundur 2 3 damla lekelenme var hafif pembemsiydi baslarda kırmızıya dondü anlayamadm kasıklarımda hafifbi agrı var beta baktırdim 0.333 siz ce yerlesme kanamasımı?
Kuzu bende de aynısı oldu. Geçen hafta birkaç gün sürüp kesildi. Ama beta için adeti bekle derim. Ben adet öncesi bhcg yaptırdım merakımdan o da 11.6 çıktı. Yükselip yüksrlmeyeceği belli bile değil. Adet olmazsam haftaya kan vericem tekrar. İnan erken öğrenip umutlanıp brklemek çok zor. Hayırlısı olsunAdetime 10 gun var ve 3 gundur 2 3 damla lekelenme var hafif pembemsiydi baslarda kırmızıya dondü anlayamadm kasıklarımda hafifbi agrı var beta baktırdim 0.333 siz ce yerlesme kanamasımı?
Amin cnm bnm normalde beta 0/100du bu kez 0.333 cıkti sasrdımKuzu bende de aynısı oldu. Geçen hafta birkaç gün sürüp kesildi. Ama beta için adeti bekle derim. Ben adet öncesi bhcg yaptırdım merakımdan o da 11.6 çıktı. Yükselip yüksrlmeyeceği belli bile değil. Adet olmazsam haftaya kan vericem tekrar. İnan erken öğrenip umutlanıp brklemek çok zor. Hayırlısı olsun![]()
Bendede aynisi oldu bugün sümüksü karisik evet aynisi adetim 5 gün gecikti sizin kacinci günde belli olmustu bu lekeden sonraBen bata 3 gün kaldığında yaşamıştım akıntıyla birlikte gelmişti kılcal damar çatlaması gibi bi kan sonra bi ertesi gün daha geldi kesildi hamileydim
Bat günü test yapmıştım bu lekeden 3. Gün sonra testte silikte olsa çıktıBendede aynisi oldu bugün sümüksü karisik evet aynisi adetim 5 gün gecikti sizin kacinci günde belli olmustu bu lekeden sonra
Bu mesajın beni umutlandırdıBen bata 3 gün kaldığında yaşamıştım akıntıyla birlikte gelmişti kılcal damar çatlaması gibi bi kan sonra bi ertesi gün daha geldi kesildi hamileydim