Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba iyi günler . Benim adetim 10 gündür gecikti test yaptım negatif ama iki gündür sildikçe çok az gelen bi akıntım var ama rengi koyu kırmızı siyahımsı gibi bişey sizce üstüne görmemidir yardımcı olurmusunuz
Merhaba iyi günler . Benim adetim 10 gündür gecikti test yaptım negatif ama iki gündür sildikçe çok az gelen bi akıntım var ama rengi koyu kırmızı siyahımsı gibi bişey sizce üstüne görmemidir yardımcı olurmusunuz
Üstüne görme pembe oluyor diyorlar koyu kırmızı olmuyor sanırım.
Hastaneye gidip kan verseniz aslında daha iyi olur, gebelik yoksa eğer gecikme sebebine bakılır
ÜSTÜNe gorme kahverengi olmusti benim de. En iyisi kan vermek ama idrar testleri de yanilmiyor genellikle adet gecikince silik de olsa verirdi diye düşünüyorum. Gönlüne göre olsun inşallah
ÜSTÜNe gorme kahverengi olmusti benim de. En iyisi kan vermek ama idrar testleri de yanilmiyor genellikle adet gecikince silik de olsa verirdi diye düşünüyorum. Gönlüne göre olsun inşallah
İdrar testi negatifse ovu testin anlamı yokki. Ben gebeyken ovu negatif ama idrar testi pozitifti o çok yanıltır. 2 gun daha gelmezse kan verirsiniz hemde siyah,akıntı enfeksiyon çıkar muhtemelen gecikmeden tedavi olursunuz en azından madem farklı bu ay