Yerlesme kanamasimi?

Anl21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
149
20
18
28
Kizlar bugun adet gunum. Dun gece acik pembe renginde bir iki defa sadece peceteye silince akinti geldi. Bende adetim basladi dedim, ped koydum. Sabah kalkinca baktimki gelen giden birsey yok. Sabah da yine peceteye silince cok acik pembe akinti geldi. Simdi tamamen bitti. Yerlesme kanamasi ola bilirmi?

Kizlar bugun adet gunum. Dun gece acik pembe renginde bir iki defa sadece peceteye silince akinti geldi. Bende adetim basladi dedim, ped koydum. Sabah kalkinca baktimki gelen giden birsey yok. Sabah da yine peceteye silince cok acik pembe akinti geldi. Simdi tamamen bitti. Yerlesme kanamasi ola bilirmi?
Olabilir bence istersen bi test yap canım

Bende aynı şeyi yaşadım adetten 2gun önce sonra tabi 7gun sonra çok yoğun kanamam oldu 2gun normalde 7surerdi ve 5gun sonra sabahtan bulantiyla kalktım gün içinde hala devam ediyor sizce ne olabilir

Bende aynı şeyi yaşadım adetten 2gun önce sonra tabi 7gun sonra çok yoğun kanamam oldu 2gun normalde 7surerdi ve 5gun sonra sabahtan bulantiyla kalktım gün içinde hala devam ediyor sizce ne olabilir
Adet ne zamandi canim?

Alt yapımda var tekli düşük ve ikizlerden biri birde
Hastaneye gidin geç kalmayın bence gece boyunca sekiz ped normal değil benimde başıma çok ani yoğun kanamalı regli gelmişti ama kışın çok yoruldugum normal reglimin başladığı gündü gecikme yada gebelik şüphesi yoktu ama sizin varsa mutlaka hastaneye görünün 😞

Dr rahim kalınlaşmış demişti progesteron testi iyi demişti ama 31gittigimde olumlu demedi diye oralı olmadim zaten bugün nerdeyse 1hafta olacak kanama biteli ama bulantı kusma kafamı karıştırdı

Bende de böyle oldu biraz zaman geçmesini bekliyorum test için . polikistik over var çokta umutlanmak istemiyorum ama bakalım nasip 🤷🏻‍♀️

Back
X