Olabilir bence istersen bi test yap canımKizlar bugun adet gunum. Dun gece acik pembe renginde bir iki defa sadece peceteye silince akinti geldi. Bende adetim basladi dedim, ped koydum. Sabah kalkinca baktimki gelen giden birsey yok. Sabah da yine peceteye silince cok acik pembe akinti geldi. Simdi tamamen bitti. Yerlesme kanamasi ola bilirmi?
Su fazla ictim canim. O yuzden yapamiyorumOlabilir bence istersen bi test yap canım
Yarın ilk idrarla yap bakalım herşey gönlünce olsun inşallahSu fazla ictim canim. O yuzden yapamiyorum
Yarın ilk idrarla yap bakalım herşey gönlünce olsun inşallah
Adet ne zamandi canim?Bende aynı şeyi yaşadım adetten 2gun önce sonra tabi 7gun sonra çok yoğun kanamam oldu 2gun normalde 7surerdi ve 5gun sonra sabahtan bulantiyla kalktım gün içinde hala devam ediyor sizce ne olabilir
30temmuz olacaktı ama 28 de açık renkte kan geldi sonra olmadım 4agustosta çok yoğun şekilde 8ped gece kullandım ertesi gün az oldum bugünde kusmaya basladimAdet ne zamandi canim?
Çok geçmiş olsun düşük felan mi yaptınız acaba30temmuz olacaktı ama 28 de açık renkte kan geldi sonra olmadım 4agustosta çok yoğun şekilde 8ped gece kullandım ertesi gün az oldum bugünde kusmaya basladim
Alt yapımda var tekli düşük ve ikizlerden biri birdeÇok geçmiş olsun düşük felan mi yaptınız acaba
Hastaneye gidin geç kalmayın bence gece boyunca sekiz ped normal değil benimde başıma çok ani yoğun kanamalı regli gelmişti ama kışın çok yoruldugum normal reglimin başladığı gündü gecikme yada gebelik şüphesi yoktu ama sizin varsa mutlaka hastaneye görününAlt yapımda var tekli düşük ve ikizlerden biri birde
Bende de böyle oldu biraz zaman geçmesini bekliyorum test için . polikistik over var çokta umutlanmak istemiyorum ama bakalım nasipKizlar bugun adet gunum. Dun gece acik pembe renginde bir iki defa sadece peceteye silince akinti geldi. Bende adetim basladi dedim, ped koydum. Sabah kalkinca baktimki gelen giden birsey yok. Sabah da yine peceteye silince cok acik pembe akinti geldi. Simdi tamamen bitti. Yerlesme kanamasi ola bilirmi?
Sonuç ne çıktı ?Insallah canim tesekkur ederim
A Anl21DunyadanUzakk kızlaar benim de bat dündü bugün peçeteye sildikçe gelen pembe akıntım oldu regl gibi değil siizin durumlar ne oldu merak ettim belki bana bi yol gösterirsiniz test için erken mi napmalıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?