- Konu Sahibi Eda Eylenti
Adetmi oldun. Ben daha olmadım .erken gebelik testide yaptım ama yoktu birkaç gün önceMaleswf benimde kanamam geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetmi oldun. Ben daha olmadım .erken gebelik testide yaptım ama yoktu birkaç gün önceMaleswf benimde kanamam geldi
Yani adette sayilmas aslinda cok az geliyir sadece peteceye anlaam veremiyorum ki bendeAdetmi oldun. Ben daha olmadım .erken gebelik testide yaptım ama yoktu birkaç gün önce
Bende. Bugün kan tahlili. Verdim negatif .ama hala adet olmadım. Kistlerimden dolayı galibaYani adette sayilmas aslinda cok az geliyir sadece peteceye anlaam veremiyorum ki bende
Olabilir canim ben c life diye bisey kullaniyirim balli karisim pkosu olanlar adet dizensizligi kist olanlara cok faydasi varmis gebelik icin filan dene derim şifanin nerden gelecegi belli olmasBende. Bugün kan tahlili. Verdim negatif .ama hala adet olmadım. Kistlerimden dolayı galiba
Balli karışımı mi bizmi yapıyoruz abla ben findik ve ceviz bal karıştırıyorm kullanıyorum daha birşey yok. Siz e faydası oldu muOlabilir canim ben c life diye bisey kullaniyirim balli karisim pkosu olanlar adet dizensizligi kist olanlara cok faydasi varmis gebelik icin filan dene derim şifanin nerden gelecegi belli olmas
Yok internetten aliyorsun cok faydasini goren var benim en azından adetim birazda olsa duzene girdiBalli karışımı mi bizmi yapıyoruz abla ben findik ve ceviz bal karıştırıyorm kullanıyorum daha birşey yok. Siz e faydası oldu mu
Yok internetten aliyorsun cok faydasini goren var benim en azından adetim birazda olsa duzene girdi
Ne güzel bende alayım o zaman naspse bakalm sonuç ne olcak .Yok internetten aliyorsun cok faydasini goren var benim en azından adetim birazda olsa duzene girdi
Aynen dene bi belki olur bu arada nerelisinNe güzel bende alayım o zaman naspse bakalm sonuç ne olcak .![]()
Ben bitlisliyim abla .Aynen dene bi belki olur bu arada nerelisin
Anladim canim hayirlisi olsunBen bitlisliyim abla .![]()
İnsallahBende adet gecikmesinden 1 hafta sonra öğrenmiştim belki biraz daha bekleyince çıkar inşallah![]()