Yerleşme kanamasımı

perimasali00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
37
3
1
31
kızlar normalde 24 nisanda adet olcaktım dört gün geçikti 28bugün kahverengi akıntım var test yaptım negatif çıktı acaba yerleşme olanilirmi peçeteye geliyo ama pede bulaşmiyo ve adetimi normalde çok agrılı geçirirdim her zamanki kadar ağrım yok yarfımcı olabilecek birileri varmı🥺

kızlar normalde 24 nisanda adet olcaktım dört gün geçikti 28bugün kahverengi akıntım var test yaptım negatif çıktı acaba yerleşme olanilirmi peçeteye geliyo ama pede bulaşmiyo ve adetimi normalde çok agrılı geçirirdim her zamanki kadar ağrım yok yarfımcı olabilecek birileri varmı🥺
yerleşme oluyorsa lekelenmeden 1-2 gün test yapın diyorlardı. bence lekelenme durduktan 1-2 sonra test yapın veya beklemeden kan verin

Adet olacaksın bence adetten önce de ara sıra kahve rengi leke olabilir

daha önce hiç gecikme oldu mu adetinde? benim mesela günü hiç şaşmaz. hayatımda 1 kere gecikti o da 2 gündü
Benim erken gelir ama hiç gecikmez papatya çayı içtim kan akışı artsın diye sıcak su torbası da koydum ama pede bulasmıyo ama peçeteye kaverengi akıntı geliyo

Yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla adetten önce yumurtlama dönemi bitip döllenme olduktan sonra geliyor. Yani yumurtlama ile regl arası 15 günse 12-13 günlerinde geliyor olması lazım. Bu herkesin yaşadığı bi durumda değil. Hava şartları stres vs sökülmesini engelliyor olabilir bi kaç güne sökülür bence

Son durum ne sizde bende adetime 2 gün kala kahverengi lekelenme oldu sonra kesildi adetim 4 gün geçti hala gelmedi ama sancım var nedem olabilir sizce kahverengi lekelenme yerleşme olabiliyormu

Son durum ne sizde bende adetime 2 gün kala kahverengi lekelenme oldu sonra kesildi adetim 4 gün geçti hala gelmedi ama sancım var nedem olabilir sizce kahverengi lekelenme yerleşme olabiliyormu
Ben adet oldum yerleşme kanaması adetten iki üç gün önce oluyomuş ve rengi pembe veya kahve rengiymiş ve çok kısa sürüyomuş en fazla iki gin sürüyomuş ama kanama cok az oluyomus pede anca bulasıyomus yani ped dolu dolu olmuyomuş ve ayrıca gelen akıntı kötü kokulu ve vajinada kaşıntı varsa enfeksiyon var demekmiş

Back
X