yerleşme kanamasımı????

__7n_bitirdin__

GİZLİ BAHÇEM
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
2.649
1
116
37
- Yurtdışı
arkadaşlar lütfen yardımcı lurmusunuz? ben test yaptım adetime 4gün vardı silik pembe çizgi çıktı haliyle 3+5 im sat a göre ama az önce çok koyu kahveerengi kan geldi:gitme: acaba yerleşme kanamasımıdır? çünkü benim adetlerim stresten hep gecikiyordu 4aydır falan hatta en son 18 gün gecikmişti benden bu kadar erken adet olamayacağım için şüpheleniyorum ve 3yıldır ilk defa silik pembe çizgi gördüm mafoldumben

Son düzenleme:
ay ben sana kiyamam bitanem
yerlesme kanamasi olabilir kusum
git bir kan testi yaptir
eczane testleri 100% deil

ben once bir doktora danismani tavsiye ederim,eger gebelik varsa bebegin tutunabilmesi icin yardimci ilac verir belki,geciktirme.Allah sorunsuz ve hayirli bir gebelik nasib etsin.

ben once bir doktora danismani tavsiye ederim,eger gebelik varsa bebegin tutunabilmesi icin yardimci ilac verir belki,geciktirme.Allah sorunsuz ve hayirli bir gebelik nasib etsin.

amin çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz destek olduğunuz için 3yıldan sonra silik pembe çizgi görünce insan nasıl mahvoluyor endişeleniyor ağlıyor mafoldumben

sağol canım benim yarına kadar sabretmek zorundayımmafoldumben

cnm bence bu akşam git hastaneye yaptır kan testini çünkü sonuç hemen çıkmıyor en az 2 saat bekletiorlar, yarın da gider sonucunu alıp doktora gösterip muayene olursun. ayrıca bebişlerin kolayca yerleşmesi ve rahmin güçlenmesi için folikasit içmen gerek. bebişler dedim allah söyletti galiba, ikiz mi olcak ne hatta üçüz :)

canım bence yarın ilk işin erkenden kalkıp doktora gitmek olsun. Ben ilk gebeliğimde aynen senin gibi test yaptım sonrasında pembe akıntım oldu dedim ki kesin yerleşme kanaması bu. Ama bu kanamam ikinci gün arttı karın ağrısı başladı hemen doktora gittim ama iş işten geçmişti artık bebeğimi düşürüyormuşum meger. Beta hcg ye baktırınca düştüğünü gördük ve dünyam başıma yıkıldı. Benim yaptığım hatayı asla yapma ve doktorundan kesinlikle progestan iste canım vermese bile üstele. Ben iki kere düşük yaptım şimdi 3. Kez hamileyim ve 5 aydır progestan kullanıyorum Allah razı olsun bu doktorumdan

cnm bence bu akşam git hastaneye yaptır kan testini çünkü sonuç hemen çıkmıyor en az 2 saat bekletiorlar, yarın da gider sonucunu alıp doktora gösterip muayene olursun. ayrıca bebişlerin kolayca yerleşmesi ve rahmin güçlenmesi için folikasit içmen gerek. bebişler dedim allah söyletti galiba, ikiz mi olcak ne hatta üçüz :)

ben yurtdışındayım gittik 6ya kadar açık oluyorlar burda yarın gidicem yaptırıcam randevu alıpta doktorada gidicem.ikizmi üçüzmü inşallah inşallah:Saruboceq: ben bir tanesinede razıyım sağlıklı hayırlısı olsun yeterki teşekkürler

canım bence yarın ilk işin erkenden kalkıp doktora gitmek olsun. Ben ilk gebeliğimde aynen senin gibi test yaptım sonrasında pembe akıntım oldu dedim ki kesin yerleşme kanaması bu. Ama bu kanamam ikinci gün arttı karın ağrısı başladı hemen doktora gittim ama iş işten geçmişti artık bebeğimi düşürüyormuşum meger. Beta hcg ye baktırınca düştüğünü gördük ve dünyam başıma yıkıldı. Benim yaptığım hatayı asla yapma ve doktorundan kesinlikle progestan iste canım vermese bile üstele. Ben iki kere düşük yaptım şimdi 3. Kez hamileyim ve 5 aydır progestan kullanıyorum Allah razı olsun bu doktorumdan

burda ara ara bulamadık illa rusçasını söylicen sinir oldum bulamadık yarın vermese bile alıcam çok sağolun Allah bağışlasın bebeğinizi çok sağolun desteğiniz için

burda ara ara bulamadık illa rusçasını söylicen sinir oldum bulamadık yarın vermese bile alıcam çok sağolun Allah bağışlasın bebeğinizi çok sağolun desteğiniz için

Canım hamile olan kadının kırmızı pembe yada kahverengi renkte akıntı görmesi anormaldir. O kırmızı tonlu akıntı devri 9 aylığına kapanmıştır artık hamile kadın için. Eger geliyorsa da sorun var demektir. Yerleşme kanamasının da açıklaması böyledir embriyo anne rahmine rahatca yerleşemez ve yerleşmek için etraftaki dokuları ve damarları tahriş eder sonçta halk dilinde yerleşme kanaması oluşur. Yerleşemezse benimki gibi düşer ya da rahim içi dokusu progestanla desteklenip bebeğin yerleşmesi saglanır (Allah izin verdiği müddetce tabi ki). Ben o kadar çok araştırma yaptım ki kendi kendimin doktoru oldum Rabbim küçücük mercimeğini sana bağışlasın arkadaşım bizimkileri de korusun (amin)

inşallahta hamilesindir canım bazı bayanlarda erken gelebilir yerleşme kanaması benim adet günümde gelmişti ama çok yoğun değil açık kahver rengiydi.rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.

bende ilk 3ay olmuştu pembe renkli hafif.sonra geçti.şimdi 6 aylık bir bebeğim var.merak etme ama mutlaka doktoruna söle.inş.hayırlısı olur.:CüvCüv:

benim sürekli pıhtılı ve şakır şakır kanamam var yarın gideceğim anca doktora hepinize çok teşekkür ederim nurcancım özellikle sana çok sağol göndermiş kadar oldun canım benim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinze

benim sürekli pıhtılı ve şakır şakır kanamam var yarın gideceğim anca doktora hepinize çok teşekkür ederim nurcancım özellikle sana çok sağol göndermiş kadar oldun canım benim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinze

cnm ne demek, şakır şakır kanamayı okuyunca hoş oldu içim :( bu kötü yaaa, inş. yanılmışımdır ve herşey yolundadır. haberini bekliyorum ...

Back
X