yerlesme kanamasımı?

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
kızlar cok heycanlandım sımdı.
pazartesı transferım yapılmıştı. yanı bu gun transfer dahıl 7. gunumdeyım. bıraz once wc ye gıttım ayıptır soylemesı peçeteye sümükümsü pembemsı bışey geldi:) nerdeyse sevıncımden o peçeteyı saklayasım geldı. offfff acaba yerleşme kanamasımıdır bu.
bana 5. gun blast. emrıyo yerlestırdıler 2 tane. acaba tam zamanımı yerleşme kanamasının bılen varmı acaba? yarın ıdrarda bakıcam ınsallah cıkar:)

canım inşallah yerleşme kanamasıdır.nasıldı anlatsana biraz; böyle sümükümsü şeffaf akıntının içinde kanlı akıntı mı karışmıştı canım

pazartesı transferım yapılmıştı. yanı bu gun transfer dahıl 7. gunumdeyım. bıraz once wc ye gıttım ayıptır soylemesı peçeteye sümükümsü pembemsı bışey geldi:) nerdeyse sevıncımden o peçeteyı saklayasım geldı. offfff acaba yerleşme kanamasımıdır bu.
bana 5. gun blast. emrıyo yerlestırdıler 2 tane. acaba tam zamanımı yerleşme kanamasının bılen varmı acaba? yarın ıdrarda bakıcam ınsallah cıkar:)

Aaaaaaay ins hayatim umarım yerleşme kanamasidir bu kadar erken kanama onu gosteriyor.Bende bugün Günümü eski topikleri okuyarak geçirdim senin yazdıklarını falan okudum sonra bugüne geri dondüm açtığın topigi görünce icim tuhaf oldu Dualarim seninle cnm. :Saruboceq:

canım inşallah yerleşme kanamasıdır.nasıldı anlatsana biraz; böyle sümükümsü şeffaf akıntının içinde kanlı akıntı mı karışmıştı canım

Aaaaaaay ins hayatim umarım yerleşme kanamasidir bu kadar erken kanama onu gosteriyor.Bende bugün Günümü eski topikleri okuyarak geçirdim senin yazdıklarını falan okudum sonra bugüne geri dondüm açtığın topigi görünce icim tuhaf oldu Dualarim seninle cnm. :Saruboceq:

ay kızlar ne bılım cok sağolun ya benımde ıcım ıcıme sığmıyor. esımede soylemedım adam belkı bosune heveslenır dıye. sonucta bellıde olmaz bu ısler. catdog canım nasıl anlatayım aynı senın soyledığın gıbı sümüksü bır akıntı aynı jöle kıvamında ama coookk uçuk bır pembe rengındeydı. daha sonra defalarca gırdım baktım ama daha gelmedı sadece bırkere oldu.

tupbaby canım bende bu gun eskı yazıları okudum. hatta taaa 2008 senesınde bır yazımı buldum cok guldum kendıme. daha yumurtlama gunumdeymısım heralde bır damla kan gelmıs ben yıne ucmusum havalara tutunma kanamasımı dıye. ay daha yenı yumurtluyormusum:))) ay ne gunlermıs be. seneler ne cabuk gecmıs. ınsallah bu son olur. rabbım hepımızın dualarını kabul etsın ınsallah.

canım benim transferden sonraki 5. ve 6. günü önce pembe sonra kahverengi bir iki damla şeklinde olmuştu, bebeğim bana tutunuyormuş. Çok şükür hamileyim. Benimde 5. gün embriyosu. İnşallah seninkide tutunmuştur. ben 9 gün idrarda öğrenmiştim bence 1,2 gün daha bekle, hemen yaparsanda negatif çıkarsa üzülme çünkü daha çok erken.

inşllah yerleşme kanamasıdır
şu mübarek gecede duaların kabul olur
bence de hemen test yapma biraz daha bekle

tamam kızlar bende beklemeye karar verdım zaten korkuyorum testten.
sabah uyandımda acaba gerecekmıydı dıyorum. keske bırkere daha olsada dahada emın olsam :) keske foto cekıp abartsaydım durumu:)))))))))))))))))))
gulucum81 sen transfer gununu de saydınmı 9. gun derken?

patricia günaydın canım. öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. gününe bakılırsa yerleşme kanamasına çok benziyor anlattığın, inşallah da öyledir. ama test yapıp moralini bozma lütfen. çünkü bebek tutunduktan sonra bhcg salgılamaya başlıyor ve önce kanda yükseliyor sonra fazlalaşan hormon idrarla atılmaya başladığında idrar testinde çıkıyor. yani en azından 9. güne kadar sabret olur mu. transferden sonraki 9. gün kanda baktır, varsa çıkacaktır. bol şans :)

PATRİCA inanki çooooookk sevindim adına, inşallah sende bize güzel haberler veririsin arkadaşım, sabırsızlıkla bekliyoruz mutlu haberini :)

tamam kızlar bende beklemeye karar verdım zaten korkuyorum testten.
sabah uyandımda acaba gerecekmıydı dıyorum. keske bırkere daha olsada dahada emın olsam :) keske foto cekıp abartsaydım durumu:)))))))))))))))))))
gulucum81 sen transfer gununu de saydınmı 9. gun derken?

hayır canım, transfer günü sayımıyor zaten. 10. gün test günümdü zaten ertesi gün kandada çıktı. azıcık daha sabret.

kızar bıraz once yıne pembe bır damla akıntım geldı. dün yoktu, ondan öncekı gunde bahsetmıstımm sıze. anlamadım gıttı.
bu gun nıyetı bozup bır ıdrar tesı yaptım ama sansıma test bozuk cıktı.

sizde sron ney ????

canım esımde sorun yok. bende yumurta rezervınde azalma dıyor doktorlar. gercı iğnelerle kalıtelı 7-8 yumurta elde edılıyor ama tutunamıyor ıste. bu sefer blastosıst yaptılar. ama işte bu gun 9. gunum ıdrarda negatıf cıktı. ama moral bozmak yok. bakalımkanda ne cıkacak sonuc.

9. gunumdeyım bu gun canım ama ıdrar testı yaptım sabah negatif.bilmiyorumkismile

sende dayanamadın benim gibi di mi sırnaşık şey Bencede moral bozmak yok inş herşey çoooooooooooooooooooooooooooooooook güzel olacak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back
X