kız sen biraz daha bekle. ama herkeste de farklı gösteriyor ben iki gebeliğimde de yaşadım diye söylüyom. az önce okudum seni çok yormuşun kendi. merdiven inip çıkma. dikkat kendine az. inşallah seninde güzel haberini alırız. inşallahh.ah ahhh, keşke bende ağrıyla uykumdan uyansam, ama daha erken sanırım.
5. günümdeyim:uhm:
canım benim 5. günden başladı. ama hala devam ediyo. bi de ani hareket edince acıyo. inşallah bebeğin seninledir canım.canım senın kaçıncı gunde oldu o sıkısma sancı her neyse?
benım 19unda blast transferım oldu. 21ınde o sancım oldu gece. embrılalog demıstı zaten embrıyo olustuktan 6.-7 gun sonra tutunmaya baslar. tamda işte 7. gune denk geldı benımkısı. insallah dediğin gibidir. insallah benımledir meleklerim.![]()
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
Bende de oldu o ağrı ama gece yatarken değil ayaktayken evde 2 kere ayrı günlerde girdi
ama garipti bir anda büküldüm hemen kendimi yatağa attım mafoldumben
Benimkisi belirti dğeil herhalde neyse yarın size sonucumu yazarım olumsuz olursa moralinizi bozmamak için belki yazmam ama mafoldumben
simten çok sevindim hayatım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm darısı bizlerin başına inşşş ( amin )
![]()
tamam işte ben bu yazından bahsediyorum bi tutuyo çok fena oluyosun. şahsen benim ilk gebeliğimde soluğum kesilmişti. inşallah rabbim hepimizin kollarını salih evlatlarla doldurur. ben o pozitif sonucu gördüm herkes görsün diye dua ediyom şimdi. rabbim top yekün bir hamilelik nasip etsin bizlere :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: