yerlesme kanamasımı?

ah ahhh, keşke bende ağrıyla uykumdan uyansam, ama daha erken sanırım.
5. günümdeyim:uhm:
kız sen biraz daha bekle. ama herkeste de farklı gösteriyor ben iki gebeliğimde de yaşadım diye söylüyom. az önce okudum seni çok yormuşun kendi. merdiven inip çıkma. dikkat kendine az. inşallah seninde güzel haberini alırız. inşallahh.
canım senın kaçıncı gunde oldu o sıkısma sancı her neyse?
benım 19unda blast transferım oldu. 21ınde o sancım oldu gece. embrılalog demıstı zaten embrıyo olustuktan 6.-7 gun sonra tutunmaya baslar. tamda işte 7. gune denk geldı benımkısı. insallah dediğin gibidir. insallah benımledir meleklerim.:emir_bebek::emir_bebek:
canım benim 5. günden başladı. ama hala devam ediyo. bi de ani hareket edince acıyo. inşallah bebeğin seninledir canım.
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
Bende de oldu o ağrı ama gece yatarken değil ayaktayken evde 2 kere ayrı günlerde girdi
ama garipti bir anda büküldüm hemen kendimi yatağa attım mafoldumben
Benimkisi belirti dğeil herhalde neyse yarın size sonucumu yazarım olumsuz olursa moralinizi bozmamak için belki yazmam ama mafoldumben
simten çok sevindim hayatım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm darısı bizlerin başına inşşş ( amin )
:emir_bebek:

tamam işte ben bu yazından bahsediyorum bi tutuyo çok fena oluyosun. şahsen benim ilk gebeliğimde soluğum kesilmişti. inşallah rabbim hepimizin kollarını salih evlatlarla doldurur. ben o pozitif sonucu gördüm herkes görsün diye dua ediyom şimdi. rabbim top yekün bir hamilelik nasip etsin bizlere :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
Bende de oldu o ağrı ama gece yatarken değil ayaktayken evde 2 kere ayrı günlerde girdi
ama garipti bir anda büküldüm hemen kendimi yatağa attım mafoldumben
Benimkisi belirti dğeil herhalde neyse yarın size sonucumu yazarım olumsuz olursa moralinizi bozmamak için belki yazmam ama mafoldumben
simten çok sevindim hayatım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm darısı bizlerin başına inşşş ( amin )
:emir_bebek:

sonuç yarın mı canım.. Allah hayırlı haberler nasip etsin inşallah.

soway cım her aksam mutlaka meyve yıyorum. ve sabah kalkınca mutlaka bır bardak sut ıcıyorum. varsa yanındada muz yıyorum. diğer yemeklerım her zaman yedıklerım. ben oyle özellıkle ananas kıvı olaylarına ınanmıyorum cunku 2. denememde ananas yemekten dılım bır tuhaf olmustu ama tutmayacağı varsa tutmuyor ıste.

öylemi, bana dr kabızlık için şiddetli uyardı ve sulu yemekler tercih etmemi söyledi, bu sebepten ne muz ne katı yiyecekler korkumdan yemiyorum, zaten allahtan o konuda çok rahatım ve sorun yaşamıyorum, çünkü ıkınmak rahmi kasarmış ve kasmamamız gerekirmiş, kabızlık bi yana cırcır olmakta kötü sanırım, ikisinin arasını bu ilaçlarla nasıl bulacaksak artık bilmiyorummirmirmirmir

simtencim hakkatten bende soylemeyı unuttum. allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın arkadasım:))

çok saolasın canım darısı hepimiziin başına ben görmemiş gibi hemen çizelgemi yaptım ya bilmiyorumkismile içimde kalmasın dedim. hep özenirdim çizelgesi olana.

çok saolasın canım darısı hepimiziin başına ben görmemiş gibi hemen çizelgemi yaptım ya bilmiyorumkismile içimde kalmasın dedim. hep özenirdim çizelgesi olana.

Yapıcaksın tabi hakkın senin :)))
Simten ya sen nasıl dayandın testine yaa :(( anlamıyorum vallahii :emir_bebek:
Belirtimde yok yarına kadar panik atak olmaazsam iyidir mafoldumben

SİMTEN arkadaşım umarım dediğin gibi olur, dikkat ediyorum merdiven çıkmamaya, bakalım artık, olmazsa eğer anlayacağımki merdiven inip çıkmaktan ve herkesi uyarıcam aman aman dikkat edin merdiven inip çıkmayın die..

öylemi, bana dr kabızlık için şiddetli uyardı ve sulu yemekler tercih etmemi söyledi, bu sebepten ne muz ne katı yiyecekler korkumdan yemiyorum, zaten allahtan o konuda çok rahatım ve sorun yaşamıyorum, çünkü ıkınmak rahmi kasarmış ve kasmamamız gerekirmiş, kabızlık bi yana cırcır olmakta kötü sanırım, ikisinin arasını bu ilaçlarla nasıl bulacaksak artık bilmiyorummirmirmirmir
ben muzu sutle yıyorum oda sertlestırmıyo sukur:)
zaten gunluk yemeklerımızde sulu olduğu ıcın cokta ozen gostermem gereken bısey olmuyor canım.

kız sen biraz daha bekle. ama herkeste de farklı gösteriyor ben iki gebeliğimde de yaşadım diye söylüyom. az önce okudum seni çok yormuşun kendi. merdiven inip çıkma. dikkat kendine az. inşallah seninde güzel haberini alırız. inşallahh.

canım benim 5. günden başladı. ama hala devam ediyo. bi de ani hareket edince acıyo. inşallah bebeğin seninledir canım.

tamam işte ben bu yazından bahsediyorum bi tutuyo çok fena oluyosun. şahsen benim ilk gebeliğimde soluğum kesilmişti. inşallah rabbim hepimizin kollarını salih evlatlarla doldurur. ben o pozitif sonucu gördüm herkes görsün diye dua ediyom şimdi. rabbim top yekün bir hamilelik nasip etsin bizlere :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

ay canım ya benım bır kez oldu ve bırdahada olmadı. zaten eşimede dedim. ya bebek tutundu, yada tutunduğu yerı bıraktı. ama o ıkı secenekte kesın o an oldu. dahada hıc oyle batma falan olmadı arkadasım. normal adet sancılar vardı cok hafıften. ıkı gundur onlarda kayboldu. amaaann ıste herkeste farklı belırtıler.:emir_bebek:

kızlar bıraz once regl oldum. daha 12 gunu doldurmadan 9. gunumde:(((( yarın testte tamamen ıspatlanmıs olur hamıle olmadığım. benden bukadar sızlere bol sanslar dostlarım.

kızlar bıraz once regl oldum. daha 12 gunu doldurmadan 9. gunumde:(((( yarın testte tamamen ıspatlanmıs olur hamıle olmadığım. benden bukadar sızlere bol sanslar dostlarım.

canım çok üzüldüm hayırlısı böleymiş elden ne gelir sabret sabrın sonu elbet selamet

ınan cok uzuldum canım ama hala hersey bıtmıs degıl ay bası aylarca olup cocukları olan ınsanlar oluyor benım annem kanama ola ola bı hal oldu ama cocuk yukarı cıkmıs gene bı umut var bence sen bugun kan tahlılı yapsan hersey cıkar

canlar kan tahlılıne gıttım , sonucu aksam 4te vereceklermıs. nann düşük yapsak beklıcez yanı aksama kadar hayret bısey. her neyse kızlar . öyle asırı kanam durdu dun aksam. simdi sadece sildiğimde gelıyor ama yıne bol mıktarda. allah buyuk bakalım ne cıkacak. ama ben 1 ve 2. tedavımdede sonuc aynen boyle olmustu. bır ıkı gun sonra tamamen söker kan. neyse ben yınede aksama kan sonucunu yazarım kızlar. sevgıyle kalın...

merhaba kızlar 13.gün degerim 117 14.günlekelenmem oldu 15.gündeyim ve hala devam ediyoror aranızda böle bi durum yaşayan oldumu sizce ne şimdi bu

Back
X