Yerleşme kanamasımı ??

Ames88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
226
104
103
merhaba arkadaşlar.Adetime 7 gün kala kan testi yaptırdım 3.78 çıktı üzerinden 4 gün geçti adetime 3 gün var yani şuanda bugünde kahverengi leke geldi doktora gideyimmi napayım ?2 düşüğüm var öncesinde onlarda böyle bişi yaşamamıştm 1 tanesi kürtajla alındı 1 tanesi dış gebelikti çok korktum şuan naapsam beklesemmi

Bekle. 5ten küçük değer negatif kabul edilir. Muhtemelen adet olacaksın.

kan testini tekrarlasan belki yükselişe geçmiş olabilir. geçmişte de yaşadıklarını baz alırsak kan testinin tekrarlanması gerekiyor bana kalırsa

kan testini tekrarlasan belki yükselişe geçmiş olabilir. geçmişte de yaşadıklarını baz alırsak kan testinin tekrarlanması gerekiyor bana kalırsa
Genelde ilk denemelerde hanile kaldım bu ayda ilk denememiZdi.Yarın ilk fırsat kana tekrar baktırayım adetlerim kahverengi leke şeklinde başlamaz genelde hamile olmayan bir insanda 3.78 çıkarmı bir bilginiz varmı bu konuda

tedbirini al baktır tabii. benim bir nokta şeklinde oldu adet günümde. sonra gelmedi. pembeydi. herkesin değer aralığı farklı benim 1.2 çıkar hep. bir arkadaş vardı 3.67 ile şüpheli tekrarlayalım demişti doktoru hamileymiş yükselmişti değer..bu bebeklerin işi hiiç belli olmuyor kii :) işimizi sağlama almak lazım

3.78 normal gelmedi çünkü banada sabırsızlanıp baktırdım hemen bakalım bu lekenin devamı gelmezse baktıracağım ama korkum tekrar düşük olmasından geç olsun sağlıklı o sıkınıtı değilde ne bileyim korktum işte

korkmakta haklısın başından geçenler kolay şeyler değil canım.inşallah yükselir ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…