Yerleşme kanamasımıydı kafam çok karışık yorumlarınıza ihtiyacım var 🙁

NuRrrrrrrr74

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
129
321
23
30
Kızlar geçen ayın 16 sında adet olmuştum adetim düzenlidir aslında bazen günü gününe olurum bazen bi kaç gün atar şuan 13 gündür hasta olamıyorum bi kere daha böyle olmuştum doktora gittiğimde ilaçla olmuştum ama ozaman leke gelmemişti belimde cok ağrıyo kaç gündür adetim gecikti 7. Gün koyu kahverengi koyduğum pencereyi dolduracak kadar leke geldi heh dedim adet oldum şuan itibarıyla 8 gün oldu hasta olamadım anlamıyorum sökülemiyomu daha önce de böyle olmuştu ama 2 güne kalmadan gerisi gelmişti çoban çökerten kırıkkilit otu kiraz sapı ne bulsam içiyorum normalde simdiye 40 kere olmam lazimdi bu arada leke geldikten sonra 4. Gün test yapmıştım oda negatifti bi test daha yapmalımıyim benim durumumda olupta negatif yada pozitif sonuç alanlar bi yardımcı olabilirlermi

Yani bugün ile beraber 15 gün geciktiniz? Adet olmadıysanız doktora görünün sebebi bir çok şey olabilir önce gebelik var mı yok mu bunu kesinleştirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…