Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim bu soruyu ates olcme topiginde net bi sekilde ogrenirsin. Bence o topikte bi daha sor. Ama benim bildigim atesinin yukselme seyrinde devam etmesi gerekiyor.
Tamam ben hamileligim adetlş oldu bilmedim düştü ilac kullandım. Bi yerdede okudum adet olup hamile kalanların vücut ısısı düşüyomuş yasayan var mu diye ben 2.hamileliimde 5gün adet oldum bilmedim antibiyotik içtim düştü hemde doktor vermişti test yapmadan:-( kafam karısık o yüzden
Tamam ben hamileligim adetlş oldu bilmedim düştü ilac kullandım. Bi yerdede okudum adet olup hamile kalanların vücut ısısı düşüyomuş yasayan var mu diye ben 2.hamileliimde 5gün adet oldum bilmedim antibiyotik içtim düştü hemde doktor vermişti test yapmadan:-( kafam karısık o yüzden
Önceki hamileligimde önce lekeler geldi adet günümden önce tam adet günü adet oldum büttün koyu kahve geldi 2.gün söktü 5gün normal kanamam oldu doktora gittim oda olmaz dedi antibiyotik verdi kullandım 10gün sonra bi sancı bi kanama ben kistim patladı sandım acile gittik orda kan testinde hamike oldugum düşük yaptıgım ortaya cıktı.aradan 7 ay gectı bu ayda ilk gün sökmedi 2gün 3gün az geldi temizlendim toplam 3 orkit degiştirdim. 2gün bişe gelmedi pazar aksamı migde bunaltısı oldu sabah kahve lekeler geldi öglen yine migdem yanıyordu ertesi gün kesildi ertesi gün pembe lekeler geldi şimdide sol kasıgımda hafif igne batar gibi oluyor ama vücut usım düşük 36.00 ama cok ates basıyo hiç üşümüyorum normalde donan ben ama test yapmak istemiyorum öbür ay varsa ögrenirim diyorum belki benim dhrumumda olan vardır.