- 5 Kasım 2023
- 267
- -19
- 13
- 27
- Konu Sahibi havaylapek
-
Kesinlikle daha mantıklı ben adetimin 4. Ve 5. Gecikmesinde test yaptım evde negatif şuan 11ci gecikme günüm birdaha yapmadım test yarın inşallah yaparım biraz tedirginim ama yapmadan da öğrenemiyoruz malesef.Merhaba. 4-5 gün önce yapmıştım belki erkendir diye düşündüm. Bu durumda en az 1 hagta beklemem daha mantıklı değil mi?
Bekleme ver belki geç döllenme değildir. Ben lekelenmeyi 6. Haftada yaşamıştım herkeste farklı olabilirBenim adetim bi gün gecikti. Bugün kahverengi leke geldi. Yerleşme kanamasıysa eger kaç gün sonra test vermeliyim? Geç döllenme mi olmuştur
Adetim düzenlidir
Evet ama o testlere de tam güvenemiyorum maalesef. İnşAllah hayırlısıyla vardırKesinlikle daha mantıklı ben adetimin 4. Ve 5. Gecikmesinde test yaptım evde negatif şuan 11ci gecikme günüm birdaha yapmadım test yarın inşallah yaparım biraz tedirginim ama yapmadan da öğrenemiyoruz malesef.
Adetten sonraki mi 6. Haftada?Bekleme ver belki geç döllenme değildir. Ben lekelenmeyi 6. Haftada yaşamıştım herkeste farklı olabilir
Hayir gebeliğimin 6. Haftası, adetten 10-15gun sonra yaniAdetten sonraki mi 6. Haftada?
Peki hamile olduğunuzu ne zaman öğrenmiştinizHayir gebeliğimin 6. Haftası, adetten 15gun sonra yani
Tüp bebek benim, transferden 12gun sonra kanda beta HCG 646 çıkmıştıPeki hamile olduğunuzu ne zaman öğrenmiştiniz
Hayırlısı canım :)Evet ama o testlere de tam güvenemiyorum maalesef. İnşAllah hayırlısıyla vardır
Anladım. Hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız inşAllahTüp bebek benim, transferden 12gun sonra kanda beta HCG 646 çıkmıştı
Sağol canım inşallah sanada nasip olmuştur güzel haberler alman dileğimleAnladım. Hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız inşAllah
İnşAllah hayırlısıyla çok teşekkür ediyorumSağol canım inşallah sanada nasip olmuştur güzel haberler alman dileğimle
Son durum nedir?Kesinlikle daha mantıklı ben adetimin 4. Ve 5. Gecikmesinde test yaptım evde negatif şuan 11ci gecikme günüm birdaha yapmadım test yarın inşallah yaparım biraz tedirginim ama yapmadan da öğrenemiyoruz malesef.
Ben bu ay erken yumurtlama yaşadım. Adetten iki üç gün sonra yani. Yumurtlamanın üstünden şu an 15-16 gün geçti. İki üç gündür açık kahve akıntım ve pembe bir akıntı geldi hafif. Erken yumurtladim diye erken adet görülür mü? Normalde adetime 7 gün var. Acaba lekelenme mi adet mi olurum bilmiyorum. Test yaptım negatif çıktıTüp bebek benim, transferden 12gun sonra kanda beta HCG 646 çıkmıştı
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur. Yumurtlama erken olursa adette erken gelir. Eğer yumurtlamanin üzerinden 15-16 gün gectiyse adet olabilir. Adetiniz bir hafta sonra değil yani. Bekle bakalım sokulmezse bir hafta geçince testi tekrarlaBen bu ay erken yumurtlama yaşadım. Adetten iki üç gün sonra yani. Yumurtlamanın üstünden şu an 15-16 gün geçti. İki üç gündür açık kahve akıntım ve pembe bir akıntı geldi hafif. Erken yumurtladim diye erken adet görülür mü? Normalde adetime 7 gün var. Acaba lekelenme mi adet mi olurum bilmiyorum. Test yaptım negatif çıktı
O zaman adet olacağımYumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur. Yumurtlama erken olursa adette erken gelir. Eğer yumurtlamanin üzerinden 15-16 gün gectiyse adet olabilir. Adetiniz bir hafta sonra değil yani. Bekle bakalım sokulmezse bir hafta geçince testi tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?