canım üzülme allahın izniyle birşey olmaz.bende adet olacağım gün kan testi ile hamile olduğumu öğrendim.bir hafta sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı önce önemsemedim ağrım falan da olmadığı için. sonra artmaya başladı normal ped kullanmaya başladım tabi doktorada gittim bu arada hem kendi doktoruma hemde başka bi doktora.bebek de kesede görünüyodu kesenin sekli de normaldi ancek bebek daha 1 mm idi. özelden gittiğim bir doktor düşebilir sen bu çocuğa bel bağlama dedi dünya başıma yıkıldı. her tuvalete gitmede ne korkular yaşıyordum.progestan kullandım dinlenmeme dikkat ettim. 2 hafta sürdü kahverengi lekeler. bazen pembe kan gibi de geldi. ilacım bitmişti dr a yazdırmaya gittim ultrasona da girecektim 6 haftalık olduğu için kalp atışları da duyulmaz diye düşünüyodum nasıl korkuyorum anlatamam dr baktı küt küt kalp atışları meleğimin dünnyanın en güzel sesiydi dakikalarca ağladım şükrettim. 9 haftalık olduk şimdi yarın kontrolümüz var inşallah hayırlı haberlerini alırız yavrumun. sen de hiç üzme kendini herşey allahtan ayrıca ben başıma gelince bu kanama ve lekelerin ne kadar çok insanda geldiğini öğrendim sapasağlam da doğumlarını yapmışlar...