Yerleşme kanamasından nedir çektiğimiz

duygusal86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
65
1
86
slm kızlar Nehir ben; 1 senelik evliyim. 2 aydır çocuk düşünüyoruz. bu ay adetim biraz ilginç oldu. daha öncede forumlarda bazı yerlere msj attım bunla ilgili. Fakat tatmin olamadığım için bu konuyu açmaya karar werdim. adetimin ilk 3 günü koyu kahve akıntı geldi kan desen kan değil değişik bi şey.miktarı günde 1,2 damla gibi. 4. gün ise normal kan geldi 5. gün ise; yarım gün az kan geldi. bugün 6. gün dün öğleden beri hiç bir şey gelmemiş. adetimin 2. günü ben test yapmıştım negatif çıkmıştı. Fakat bu yerleşme kanaması kafamı kurcalıyor. Olabilir mi? Tekrar test yapsam mı diye düşünüyorum. Ama sonra 1,5 gün normal kan gelmesi ümidimi kırıyor. Fazla yoğun değildi kan ama yine de düşündürücü. Bu konuda bilgisi olan , kendisi böle durum yaşayan arkadaşlar görüşlerinizi merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
canım benimde aynı olmuştu 5 gün sürdü en sonunda adetim geldi adet görüyorsun sanırım üzülme daha yeni başlamışsın hayırlı zamanda gelir inşaallah

canım üzülme allahın izniyle birşey olmaz.bende adet olacağım gün kan testi ile hamile olduğumu öğrendim.bir hafta sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı önce önemsemedim ağrım falan da olmadığı için. sonra artmaya başladı normal ped kullanmaya başladım tabi doktorada gittim bu arada hem kendi doktoruma hemde başka bi doktora.bebek de kesede görünüyodu kesenin sekli de normaldi ancek bebek daha 1 mm idi. özelden gittiğim bir doktor düşebilir sen bu çocuğa bel bağlama dedi dünya başıma yıkıldı. her tuvalete gitmede ne korkular yaşıyordum.progestan kullandım dinlenmeme dikkat ettim. 2 hafta sürdü kahverengi lekeler. bazen pembe kan gibi de geldi. ilacım bitmişti dr a yazdırmaya gittim ultrasona da girecektim 6 haftalık olduğu için kalp atışları da duyulmaz diye düşünüyodum nasıl korkuyorum anlatamam dr baktı küt küt kalp atışları meleğimin dünnyanın en güzel sesiydi dakikalarca ağladım şükrettim. 9 haftalık olduk şimdi yarın kontrolümüz var inşallah hayırlı haberlerini alırız yavrumun. sen de hiç üzme kendini herşey allahtan ayrıca ben başıma gelince bu kanama ve lekelerin ne kadar çok insanda geldiğini öğrendim sapasağlam da doğumlarını yapmışlar...

Ben de oldu sanırım yerleşme kanaması ama kanama değildi.
Çok az lekelenmem oldu, kan gibi bile değildi, 2 gün sürdü sadece.
Çok aklınıza takılıyorsa, testinizi tekrarlayın.

açıklaman için çok teşekkürler canım. test yapıp negatif çıkmasından korkuyorum. beklim yeni adetime kadar ama hamile olsam testte çıkardı değil mi?

bundan 4ay önce eşimle ilişkiye gırdıkten sonra biraz kanamam oldu (adetıme 2hafta vardı) önemsemedim acıkcası belki duvarı zedelenmıstır dıye sonra o hafta boyunca ara ara kanamalarım oldu ama oyle cok değil kanamalarım azaz leke gibi.. bende adetımın erken geldıgını sandım bi ara kesıldı kanamalar 3gun sonra kanamam yenıden basladı ve bıraz coktu acıkcası.. adetime kadarda tekrar kanamam olmadı..
acaba ben ozaman hamılemıydımde dusuk yaptım?? cunku ozamanlar evı dipkose temızlemıstım agır filanda kaldırmıstım yani.şimdide bu soru aklımı kurcalıyor işte..

merhaba bende sanırım yerleşme kanaması yasıyorum ama heyecanlıyım yumurtlama günüm 8 gün önceydi ateş ölçme yöntemi kullanarak anlıyorum yumutlama günümü dün benden de acık kahve akıntım geldi 3 damla sabahtan aksama kadar bugün se hiç birşey yok reglime tam 6 gün var ve ateş ölçme kullandığım için tam 6 gün sonra geleceğini biliyorum o yüzden heveslendim birden bu 7.ayımız ve bu ay hep gezerek geçti günlerim spor salonu bowling falan tamamen kendimi bebek fikrinden uzaklaşmış olarak buldum aklıma gelmedi bile her zaman olan sancılı göğüslerim bu ay agrımıyor belirtim falan yok ama her ay kıyafetim değse acırdı bekliyorum bakalım sadece bacakklarım cok agrıyor o kadar oda sanırım cok gezdim diye :) hersey allahtan inşallah yerlesme kanamasıdır bu akıntım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…