Yerleşme Kanamasından sonra kanda ne zaman öğrendiniz

papatyamm198

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
187
214
53
28
Merhaba arkadaşlar, 27 Ocak yani bugün regl günümdü ancak 24 ocak da sadece peçeteye gelen pembesi lekelenme başladı. İç çamaşıra bulaşmıyordu bile. Yerleşme kanaması olabilir mi? Birde eğer yerleşme kanamasıysa kanda ne zaman belli olur?

Merhaba arkadaşlar, 27 Ocak yani bugün regl günümdü ancak 24 ocak da sadece peçeteye gelen pembesi lekelenme başladı. İç çamaşıra bulaşmıyordu bile. Yerleşme kanaması olabilir mi? Birde eğer yerleşme kanamasıysa kanda ne zaman belli olur?
Genelde anlattığınız tanıma uyduğunu söylüyorlar yerleşme kanamasının ama kanda ne zaman belli olur bilmiyorum, bence birkaç güne kanda test yapılsa olsa çıkar ama emin değilim daha bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlar umarım🙏🥺

Genelde anlattığınız tanıma uyduğunu söylüyorlar yerleşme kanamasının ama kanda ne zaman belli olur bilmiyorum, bence birkaç güne kanda test yapılsa olsa çıkar ama emin değilim daha bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlar umarım🙏🥺
Yorumunuz için teşekkür ederim ☺️ bu arada bugün 4. Gün ve hala leke devam ediyor açık pembe şeklinde yani bilmiyorum yerleşme kanaması bu kadar uzun sürer mi

Araştırmama göre 1 hafta süren bile varmış canım🤗 değişiyor vücuttan vücuda büyük ihtimalle
Anladm, bugün özel polikinliğe gittim kanda iki testte bakıyorlarmış gebeliğe birinde beta hcgyle ayrıntılıymış ama pazartesi çıkar sonuç dedi diğeri de kanda hızlı gebelik testiymiş var yada yok deniliyormuş 10 dakikada açıklanıyormuş ben 2. Yi yaptırdım yok denildi ama tereddüt ettim kanda betaya bakılmadan nasıl sonuç çıktı anlamadım

Anladm, bugün özel polikinliğe gittim kanda iki testte bakıyorlarmış gebeliğe birinde beta hcgyle ayrıntılıymış ama pazartesi çıkar sonuç dedi diğeri de kanda hızlı gebelik testiymiş var yada yok deniliyormuş 10 dakikada açıklanıyormuş ben 2. Yi yaptırdım yok denildi ama tereddüt ettim kanda betaya bakılmadan nasıl sonuç çıktı anlamadım
Valla hiçbir fikrim yok ben de bi tek beta hcg ile olan testi biliyorum bence birkaç gün sonra tekrar kanda baktırabilirsiniz küçük de olsa bi değer çıkar

Ben adetime 2 gün kala erken gebelik testi ve üstüne kana baktırıp öğrendim aynı gün.
Beta hcg 568 çıkmıştı sanırım aynı günün akşamına.
Sizde de gebelik durumu varsa hemen öğrenirsiniz zaten.
Ben regl günü gelmeden öğrendim çünkü. Sizinki gelmiş bile. Beklemenize gerek yok.

Benimde öyle dikkatimle bakınca gördüm ve damla damlaydi resmen ama bn suphelenmiyodum 15 gün sonra evde test yaptım çıkmadı ondan 1 hafta sonra yaptığımda tam net kırmızı çizgi çıkmıştı

Back
X