yerleşme kanı

kelebek1991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
18
5
1
34
arkadaşlar reglime bir hafta varken açık pembe şeklinde az oranda kan geldi. sonra iki gün hiç bir akıntı olmadı ama daha sonra tekrar yani iki gündür kahverengi ve açık pembe şeklinde akıntım oluyor. sizce yerleşme kanı olabilir mi reglime 3 gün kaldı test yapmalı mıyım ya da ne zaman yapayım

Bende de olmuştu,adete 10 gün varken sadece damla şeklinde gelmişti test yapmıştım hamileydim ama ne yazık kimyasal gebelikmiş..Yerinizde olsam adet günümü beklerdim ona göre test yapardım..Hakkınızda hayırlısı

Bende de olmuştu,adete 10 gün varken sadece damla şeklinde gelmişti test yapmıştım hamileydim ama ne yazık kimyasal gebelikmiş..Yerinizde olsam adet günümü beklerdim ona göre test yapardım..Hakkınızda hayırlısı
3 gun kalmis test yapsan bi ihtimal gorunur

Hmm..benimde 1 yıl olacak 8 9 aydır deniyoruz olmuyo.nasil anlatsam pedde yok ama wc ye gidince oluyo biraz bekliyorum bakalım

Canım en erken gebeliği kan testiyle öğrenebilirsin.. Sen adet gününe kadar bekle, baktın hala devam ediyo hemmmen doktora.. benim dış gebeliğimde de böyle lekeler geldi sonra ameliyat oldum. Tabiki herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok. Dilerim hamilesindir de güzel haberi paylaşırsın:KK25:

Hmm..benimde 1 yıl olacak 8 9 aydır deniyoruz olmuyo.nasil anlatsam pedde yok ama wc ye gidince oluyo biraz bekliyorum bakalım
Biliyor musun stres etkiliyo rahat olmamiz lazim bende 5 aydir korunmadim olmadi iste kafa rahat olmayinca olmuyo bu cok onemli dusunmeyen bebek istemeyen insanlar hemen hamile kalirlar bu yuzden:KK22:

Ayın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?

Benim yoğun akıntılarım yumurtlama dönemine geldiği için yazmıştım.. Kokusuz olduğu sürece sorun yok. Umarım hayırlı bi durumun habercisidir.. :KK68:

kızlar biraz bekleyince böyle oldu. sizce ne ?çizgi görünüyor ama birazda dağıldı.
6baa5623-6c76-4101-bfe1-7703acee9a3d.webp

Back
X