Yerleşme kanması mı

Srgzr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2020
4
0
1
39
Merhaba en son 20 temmuz adet oldm.genelde 30 günde bir adet olurum.ancak 10 ağustos(dün) tarihinde pembe kahverengi peçeyeye gelen akinti yaşadım.bugün halen devam ediyor.4 -5 ağustos gibi plansız bi ilişkim oldu.bu kanama ne olabilir.yarın kanda gebelik testi yaptırırsam kesin sonuç alır mıyım.sağlık ocagında bu test yapılır mı.Gebelik planlamıyorum,umarım yoktur.hamile değilsem bu kanama normal değil demektir.altında ciddi bi problem olabilr mi.bir çocuğum var daha önce böyle bisey yaşamdım.Yardımcı olursanız sevinirm.

Tek tek gidelim öncelikle.

4-5 ağustosta ilişkiye girip, hamile kalıp, 10. gün yerleşme kanaması göremezsiniz.

Öncesinde ilişkiniz olmadıysa eğer muhtemelen yumurtlama kanaması ya da başka bir sorun olabilir. Doktora görünün derim.

10.güne denk gelmiyor ama.son adetim 20 temmuz.yan normalde 20 agustos gibi adet olmam gerekir.adetime 10 gün kala bu durumu yasıyorum.10 gün kala yerleşme kanaması olmaz mı yani.bunu mu kastediyorsunuz.10 .gün derken

10.güne denk gelmiyor ama.son adetim 20 temmuz.yan normalde 20 agustos gibi adet olmam gerekir.adetime 10 gün kala bu durumu yasıyorum.10 gün kala yerleşme kanaması olmaz mı yani.bunu mu kastediyorsunuz.10 .gün derken
Yani ağustosun 10’unu kastediyorum. 6 günde yerleşme kanaması olmaz.

Dun burda yazdığım normal dışı kanamam bugün halen devam ediyor.ancak bugün yani üçüncü gununde normal adet kanaması şeklinde olmaya basladi.20 temmuz _10 ağustos periyodu normalde 30 günde bir adet olan ben içinn erken adet olma kabul edilir mi.bu ay yorucu bir ay geçirdim.bunun etkisi olabilir mi.doktora gitmeli miyim.doktora karşı fobim var.yardımcı olursanız sevinirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…