Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün akşam bide sabah lavabo çıktıkça akintingibi çok açık kahve çok az ama normalde yok yerlesmemi degilmi emin olamadim kan testi 10 un içerinde cikmisti dün yaptirdmRegl donemine yakın zamanda ped doldurmycak sekilde acik pembe veya koyu kahve oluyor ben yasadim koyu kahverengi bi kac damla sadece okadar
Adet oncesmi uoksa gecikme oluncami yasadinizRegl donemine yakın zamanda ped doldurmycak sekilde acik pembe veya koyu kahve oluyor ben yasadim koyu kahverengi bi kac damla sadece okadar
Gecikmeden once kan testiniz pozitif zaten bi dr gorunun yinedeAdet oncesmi uoksa gecikme oluncami yasadiniz
Acilde yaptırmıştım var gibi dediler pek bisi demediler kadın doğum gotndedilernkadinndogumdaki hemşire 2hafta geçsin dedi olmsa bi gideceğim tekrarGecikmeden once kan testiniz pozitif zaten bi dr gorunun yinede
Sen istersen pazartesi aile hekimine git orda yine ver takip et canım 2 kat artmadi lazimAcilde yaptırmıştım var gibi dediler pek bisi demediler kadın doğum gotndedilernkadinndogumdaki hemşire 2hafta geçsin dedi olmsa bi gideceğim tekrar
Evet öyle yapicam cnm olmazsa yarında acile giderim bi bska dr progestan bthc istedi yaparlarmiki acildeSen istersen pazartesi aile hekimine git orda yine ver takip et canım 2 kat artmadi lazim
Yaparlarlar muhtemelen canimEvet öyle yapicam cnm olmazsa yarında acile giderim bi bska dr progestan bthc istedi yaparlarmiki acilde
Ben kan testimi gece ozel bi hast aciline vermistim gebeligimi ogrenmek icin kaset test poz. Silik cikinca emin olmak istedim deYaparlarlar muhtemelen canim
Maşallah ya bende yapkistim silik çıkmıştı sonra kan verdim 15 çıktı kadın doguma git dedi bide pazartesi verdiğimde 0 dı cuma 15 çıktı artış gösteriyor mu sizceBen kan testimi gece ozel bi hast aciline vermistim gebeligimi ogrenmek icin kaset test poz. Silik cikinca emin olmak istedim de![]()
Canim seninki erken sanirim daha yani 2 gune bir 2 kat artmasi lazimMaşallah ya bende yapkistim silik çıkmıştı sonra kan verdim 15 çıktı kadın doguma git dedi bide pazartesi verdiğimde 0 dı cuma 15 çıktı artış gösteriyor mu sizce
Cuma günü kan verdim nezaman vermem gerekiyor bidaCanim seninki erken sanirim daha yani 2 gune bir 2 kat artmasi lazim
Pazartesi verCuma günü kan verdim nezaman vermem gerekiyor bida
Son durumunuz nedirCuma günü kan verdim nezaman vermem gerekiyor bida
Merhaba 15 cikmisti sonra 37 sonra 107 sonra 257 çıktı 48 arayla yaptirdim aradan 6gun gecti iki gün sonra dr gideceğim insallahSon durumunuz nedir![]()
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahMerhaba 15 cikmisti sonra 37 sonra 107 sonra 257 çıktı 48 arayla yaptirdim aradan 6gun gecti iki gün sonra dr gideceğim insallah
Tesekkur ederim Rabbım herkese nasip etsin inşallahMaşallah sağlıkla gelsin inşallah![]()
adetten 3-4 gün önce oluyor genelde.Adetten ne kadar önce gördünüz bu kanamayi