Yerlesme knmasi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Arkadslar yerleşme kanaması nasıl oluor yaşayanlar yazabilirmi bi nezaman yaşadılar gecikme öncesi mi sonrasını gibi

Regl donemine yakın zamanda ped doldurmycak sekilde acik pembe veya koyu kahve oluyor ben yasadim koyu kahverengi bi kac damla sadece okadar

Regl donemine yakın zamanda ped doldurmycak sekilde acik pembe veya koyu kahve oluyor ben yasadim koyu kahverengi bi kac damla sadece okadar
dün akşam bide sabah lavabo çıktıkça akintingibi çok açık kahve çok az ama normalde yok yerlesmemi degilmi emin olamadim kan testi 10 un içerinde cikmisti dün yaptirdm

Adet oncesmi uoksa gecikme oluncami yasadiniz

Gecikmeden once kan testiniz pozitif zaten bi dr gorunun yinede
Acilde yaptırmıştım var gibi dediler pek bisi demediler kadın doğum gotndedilernkadinndogumdaki hemşire 2hafta geçsin dedi olmsa bi gideceğim tekrar

Acilde yaptırmıştım var gibi dediler pek bisi demediler kadın doğum gotndedilernkadinndogumdaki hemşire 2hafta geçsin dedi olmsa bi gideceğim tekrar
Sen istersen pazartesi aile hekimine git orda yine ver takip et canım 2 kat artmadi lazim

Sen istersen pazartesi aile hekimine git orda yine ver takip et canım 2 kat artmadi lazim
Evet öyle yapicam cnm olmazsa yarında acile giderim bi bska dr progestan bthc istedi yaparlarmiki acilde

Yaparlarlar muhtemelen canim
Ben kan testimi gece ozel bi hast aciline vermistim gebeligimi ogrenmek icin kaset test poz. Silik cikinca emin olmak istedim de 🤣

Ben kan testimi gece ozel bi hast aciline vermistim gebeligimi ogrenmek icin kaset test poz. Silik cikinca emin olmak istedim de 🤣
Maşallah ya bende yapkistim silik çıkmıştı sonra kan verdim 15 çıktı kadın doguma git dedi bide pazartesi verdiğimde 0 dı cuma 15 çıktı artış gösteriyor mu sizce

Maşallah ya bende yapkistim silik çıkmıştı sonra kan verdim 15 çıktı kadın doguma git dedi bide pazartesi verdiğimde 0 dı cuma 15 çıktı artış gösteriyor mu sizce
Canim seninki erken sanirim daha yani 2 gune bir 2 kat artmasi lazim

Back
X