Yerleşme lekelenmesi

mlsbgs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
594
178
53
26
Yerleşme lekelenmesi yaşayanlar lekelenmeleriniz kaç gün devam etti? Benim 7 gündür devam eden kahverengi az lekelenmelerim mevcut. Dün öğrendim yarın hastaneye gideceğim. Bu kadar uzun sürmesi anormal mi?

Yerleşme lekelenmesi yaşayanlar lekelenmeleriniz kaç gün devam etti? Benim 7 gündür devam eden kahverengi az lekelenmelerim mevcut. Dün öğrendim yarın hastaneye gideceğim. Bu kadar uzun sürmesi anormal mi?
sonucunuz çıktı mı?

sonucunuz çıktı mı?
5+6 günlük hamileymişim bugun ögrendim kese gözüktü kahverengi lekelenmem durdu sanırım. Doktor neden daha önce gelmedin dediğinde adetim gecikiyor gecikmesini biraz daha bekledim dedim ve daha 2 gün oldu öğreneli vs. Progestan ve aspirin yazdı düşmesin diye. Normal mi yerleşme lekesi sandım ben deyince o da olabilir düşük tehlikesi de olabilir dedi. Progestan içip 3 gün içinde durmazsa gidip iğne vurulacakmışım. Bu arada bebek gözükmedi yani bi 5-10 sn arası baktı haftaya hem bebeği görürsün hem de kalp atışlarını dinlersin dedi canım

çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağın alamyı nasip etsin inşaallah. Dr gerek görmediyse şart değil beta hcg yaptırmak. bende akşam kan vericem bakalım

Canım öncelikle hayırlı olsun Sağlıkla kucağına al inşallah. Bu yerleşme kanaman ne zaman başladı ne zaman bitti bir de idrar testiyle mi öğrendin hamile olduğunu adetten önce mi sonra mı öğrendin çok soru sordum ama kusuruma bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…