- Konu Sahibi bekleyis4848
-
Bende böyle bir durum olmadı. Yaşayanlar varsa cevap verecektir. Biraz sabırlı olun :) İdrar testini ben reglim 3-4 gün geçtikten sonra yapmıştım, pozitif çıkmıştı.
tşk ederim cvp için bekliyorum inşallah yaşayıpta hamiş olanlar umut olur bana daha 4 gün var adetime benim zaman da geçmiyo
merhaba canim bende hamile oldugumu bilmiyodum kahverengi leke gelmisti dedim herhalde adet olacam ama normalde kirmizidi hamilelik tede kac gun kahverengi ve kirmiizi akintilar oldu korktum ama gectii demek bir anlikmis korkma bencee bende ilac filan kullanmiyorum
aynı seyı gecen ay ben yasadım erken ogrendım hamıle oldugumu yanlız lekelenmem oldu az az sadece tuvalete gıdınce adet gunumden bır gun sonra cogaldı azda olsa ve kımyasal gebelık yasadım
ben reglimden 1 gün sonra hafif bi kahverengilik gördüm devamı gelmedi 3 gün sonra test yaptım pozitif çıktı benimki böyle oldu ama sen hamilemisindir bilemicem Rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin en kısa zmnda
ben kızımı emziriyordum ve 3.bebeği hiç düşünmüyorduk.benim de kahverengi kanamam oldu.1-2 gün sürüyor sonra geçiyordu.ben bu arada adetim sökülsün diye soğan kürü ve zencefil kürü yaptım .sökülmedi.emzirdiğim içn zaten çok iyi gelemiyordu öyle sandım.10 gün sonra bi daha 1-2 gün süren kanama oldu ama koyu kahverengi.sonra gelmeyince devamı test yaptım ve 3.bebişimiz olmuş.korunuyordukta ama Rabbim ruhunu yaratmışsa hiçbişi engel olamuyor merak etme.o zaman dr a gittiğimde açıkçası düşük olsunda istemiştim (Allah biliyor aldıramazdım ama içimden düşersede üzülmem diyordum Allah bağışlasın böyle düşündüğüm içni ama kızım 16 aylıktı.bi de oğlum 5 yaşında.gurbetteyiz)dr merak etmeyin iyice tutunmuş yaşadığınız yerleşme kananması demişti.benimki adet olmam gereken zamanlarda olmuştu.şimdi 34 haftalık olduk.artık onu da çok seviyoruz şimdiden.Rabbim sizede nasip etsin inşallah ve isteyen herkese de...
ben de ates olcme yontemini kullanarak 2. denememde idrarimda kan gelmisti. biz idrar yolu enfeksiyonu oldugumu sanmistik. bir kac gun idrarda da zorlanmistim. sonra doktora gittik o da beni rontgene gonderdi. esim beni alikoymasa rontgene gidecektim. sonra doktora belki bebek olabilir dedik o da bizi ultrasona gonderdi bana 5 ay sonraya gun verdiler :) sonra idarar yolu enfeksiyonu ilaci kullandim. gecti idrar yaparken ki agrim. bir hafta sonra adetim gelmeyince test yaptik bir de baktik ki hamileyim :)) simdi 35. hafta sonlarindayim. Allah hayirlisini sana da nasip etsin bizi de kurtarsinben idrar testimi adetim 2 gun gec kalinca yapmistik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?