Gebeliğe Hazırlık Yerleşme lekesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eda bor

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
1
0
1
25
Kizlar benim adetim 4 gün geciktiren sonra test yaptım pozitif çıktı tekrar test yaptım yine pozitif çıktı sonra hastaneye gitim kan testi yaptım oda pozitif dünden beri pembemsi bir leke görüyorum ama ara ara kötü bişi yok dimi çok korkuyorum yarın hastaneye gidecem dedim size sorayım yerleşme kanamasimi acaba

Kizlar benim adetim 4 gün geciktiren sonra test yaptım pozitif çıktı tekrar test yaptım yine pozitif çıktı sonra hastaneye gitim kan testi yaptım oda pozitif dünden beri pembemsi bir leke görüyorum ama ara ara kötü bişi yok dimi çok korkuyorum yarın hastaneye gidecem dedim size sorayım yerleşme kanamasimi acaba
Testlerin pozitif çıkmışken yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum. Yerleşme olmasa Kanda ve idrar da beta hcg yükselmezdi.

Bence doktora direkt git..Bu ara lekelenmeler yerleşmeden de sonra devam edebiliyor, normal olabilir ama en azında riskli gebelik yaşayıp yaşamadığını anlasın doktor ona göre düşük önleyici ilaç vs verir.

Testlerin pozitif çıkmışken yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum. Yerleşme olmasa Kanda ve idrar da beta hcg yükselmezdi.
Yerleşme kanaması olduktan ne kadar sonra beta hcg yükselir tabi gebelik varsa

Back
X