Yerleşme mi adet mi?

BenAys

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2024
9
0
1
Adet döngüm 30 günde bir olur bazen 1-2 gün gecikme ya da erken olabilir. Mayıs 16sında adet oldum. Kasık ağrım batma tarzında, bazen kramp gibi geliyor. Haziran 7sinde leke geldi daha sonra 9unda tekrar leke geldi. Sizce adet mi yoksa yerleşme mi? Böyle bi durum yaşayan var mı?

Aynısını bende yaşıyorum bende anlamadım sen öğrendin mi ne oldugunu

Karnın ve kasiklarin ağrıyor mu
Evet böyle her an olacakmışım bi ağrı. İki gün önce lekelenip şimdi de lekelenmeye başlayınca kesin adet olacağım diyorum ama bazıları böyle olup gebe de kalmış bilmiyorum

İki gün önce pembemsi akıntı geldi peçeteye herhalde hasta olucam dedim ped taktım dün sabaha kadar taktım ped hiç gelmedi çıkarmak için tuvalette girdim bu sefer peçeteyle bidaha silem dedim çok açık kahvrengi bi akıntı geldi degistirdim pedi takem bidaha dedim dün aksam baktım nokta gibi leke gelmiş başka yok

Adetinize kaç gün var

Bende adetten 6 gun once lekelenme yasadim sonra solukk pembe cok hafif kanama goruyordum ama pede neredeyse hic bulasmiyordu pecete ile sildikce geliyordu bugun adet gunumdu olmadim kahverengi akinti 2 gun once kesildi bugunde beyaz akinti gordum bende anlamm veremiyorum

Acaba havalardan mı kaynaklı böyle oluşumuz

Sanmam ya benim başıma ilk defa böyle geldi pcos var bende adettim duzensizdir doğru düzgün olmam hapla bile zorla olurum adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…