Hayır ya ama adet olacakmışım gibi hissediyorumAynısını bende yaşıyorum bende anlamadım sen öğrendin mi ne oldugunu
Evet böyle her an olacakmışım bi ağrı. İki gün önce lekelenip şimdi de lekelenmeye başlayınca kesin adet olacağım diyorum ama bazıları böyle olup gebe de kalmış bilmiyorumKarnın ve kasiklarin ağrıyor mu
Sizin de mi aynı şekilde leke geldi sonra iki gün gelmedi tekrar gelmeye başladı ?Yarin doktor a gidicem bende inşallah öğrenicem noluyor
Adetinize kaç gün varİki gün önce pembemsi akıntı geldi peçeteye herhalde hasta olucam dedim ped taktım dün sabaha kadar taktım ped hiç gelmedi çıkarmak için tuvalette girdim bu sefer peçeteyle bidaha silem dedim çok açık kahvrengi bi akıntı geldi degistirdim pedi takem bidaha dedim dün aksam baktım nokta gibi leke gelmiş başka yok
Bende adetten 6 gun once lekelenme yasadim sonra solukk pembe cok hafif kanama goruyordum ama pede neredeyse hic bulasmiyordu pecete ile sildikce geliyordu bugun adet gunumdu olmadim kahverengi akinti 2 gun once kesildi bugunde beyaz akinti gordum bende anlamm veremiyorumİki gün önce pembemsi akıntı geldi peçeteye herhalde hasta olucam dedim ped taktım dün sabaha kadar taktım ped hiç gelmedi çıkarmak için tuvalette girdim bu sefer peçeteyle bidaha silem dedim çok açık kahvrengi bi akıntı geldi degistirdim pedi takem bidaha dedim dün aksam baktım nokta gibi leke gelmiş başka yok
Acaba havalardan mı kaynaklı böyle oluşumuzBende adetten 6 gun once lekelenme yasadim sonra solukk pembe cok hafif kanama goruyordum ama pede neredeyse hic bulasmiyordu pecete ile sildikce geliyordu bugun adet gunumdu olmadim kahverengi akinti 2 gun once kesildi bugunde beyaz akinti gordum bende anlamm veremiyorum
Bugun gecikmenin 2. Gunu dun test yaptim negatiftiAdetinize kaç gün var
Ben de ayni durumu yaşıyorum. Lekelenme+ beyaz akinti+ ağrı + test negatif. Gelişme varsa söylerseniz sevinirimBugun gecikmenin 2. Gunu dun test yaptim negatifti
Son durum nedir?Bugun gecikmenin 2. Gunu dun test yaptim negatifti
Adet oldunuz mu? Bende de adetten 7 gün önce lekelenme oldu pozitif oldu mu yoksa adet mi oldunuzBugun gecikmenin 2. Gunu dun test yaptim negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?