YERLEŞME Mİ

kzlaryardm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2021
67
29
3
25
Kızlar biraz önce afedersiniz silindiğimde peçeteye açık renk kan geldi adetim 10 gün geçti yerleşme olabilir mi yoksa adet mi oldum pede değmıo silince gelıo

Saat ucte doktor randevum var zaten ama yerleşme olabilir mi yerleşme kanaması nasıl oluyo bilmiyorumda
Benim yerleşme kanamam olmuştu yani hamile kaldığımda kanama oldu adettim geçti 10 veya 12 . Günlerde çok çok az günlük pedi bile doldurmayacak kadardı ama her kadında yerleşme kanaması olmuyormuş nadiren benim sonra gebelik dış gebelik olarak sonuçlandı

Benim yerleşme kanamam olmuştu yani hamile kaldığımda kanama oldu adettim geçti 10 veya 12 . Günlerde çok çok az günlük pedi bile doldurmayacak kadardı ama her kadında yerleşme kanaması olmuyormuş nadiren benim sonra gebelik dış gebelik olarak sonuçla sonucum negatıf cıktı 2 çıktı betam kasık agrım hala fevam edıo adet olsaydım sımdıye coktan gelırdı ama gelmıo
Benim yerleşme kanamam olmuştu yani hamile kaldığımda kanama oldu adettim geçti 10 veya 12 . Günlerde çok çok az gdi bile doldurmayacak kadardı ama her kadında yerleşme kanaması olmuyormuş nadiren benim sonra gebelik dış gebelik olarak sonuçlandı
Milyon tane konu var forumda araştırabilirsiniz biri size açıklayana kadar.
Benimde adetim uygulamaya göre on gün geçti ama hemen hemen her ay bı beş altı gunluk geçikme oluyo bugun kan testimde 2 çıktı betam ağrılarım cuma günü başladı bugun 2 çıktı yükselme şansı olabilir mi acaba

Benimde adetim uygulamaya göre on gün geçti ama hemen hemen her ay bı beş altı gunluk geçikme oluyo bugun kan testimde 2 çıktı betam ağrılarım cuma günü başladı bugun 2 çıktı yükselme şansı olabilir mi acaba
Canım benim başıma gelmedi ama çok duydum betam 1 di ama sonra yükseldş diyen kan değeri iki gün de bir iki katına çıkabiliyor o yüzden adet görmezsen tekrar kan ver

Benimde 12 gün gecikti bugün beta hcg 2.30 çıktı bende meraktayım açıkcası 😔

Back
X