• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme olabilir mi kızlar

Gncnr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
310
34
13
Kızlar geçen ay adetten Bi hafta sonra leke gelmişti yumurtlama olabilir denmişti yine burda sormuştum, bu ay adet bittikten sonra 10-11. Günlerde pembe leke geldi iki günde de birer kez peçeteye silince geldi devamı olmadı yani gün içinde vs adet olacak gibi sancılarım oluyor ara sıra girip gidiyor sabit Bi sancı değil bide sanki vajinada bıçak saplanıyor gibi rahme doğru mu denir o kısımda ağrı oluyor yumurtlama mı yerleşme olabilir mi eğer geçen ayki yumurtlamaysa adetten Bi hafta sonra yumurtlamışım geçen ay bu ay adetime iki hafta varken oldu önceki aylarda leke vs olmuyordu iki aydır oluyo neden olabilir
Sona adet tarihlerim: ağustos 27-30 da oldu 6 eylülde leke gelmişti, eylüldeki adetim 23-26 da oldu 6-7 ekimde leke geldi bat : 21 ekim görünüyor

Son düzenleme:
bende de 2-3 ay üst üste ara kanamalar olmuştu doktor takibindeydim her seferinde muayene olduğumda yumurtlama kanaması dendi. eğer adet olduğunuza eminseniz 10-11 günler zaten yumurtlama ihtimalinin en yüksek olduğu günler oluyor. yani adetten sonra bu kadar kısa zamanda gebelik oluşması da mümkün değil yumurta ne ara olgunlaşacak ne ara çatlayacak ne ara döllenecek. belki kist vardı düştü onun kanaması da olabilir

Benimde geçen ay aynısı oldu adetten 3-4 gün önce peceteye pembe leke geldi devamı olmadı sonra günümde adet oldum

bende de 2-3 ay üst üste ara kanamalar olmuştu doktor takibindeydim her seferinde muayene olduğumda yumurtlama kanaması dendi. eğer adet olduğunuza eminseniz 10-11 günler zaten yumurtlama ihtimalinin en yüksek olduğu günler oluyor. yani adetten sonra bu kadar kısa zamanda gebelik oluşması da mümkün değil yumurta ne ara olgunlaşacak ne ara çatlayacak ne ara döllenecek. belki kist vardı düştü onun kanaması da olabilir
Adet oldum başka bişey değilse ama yumurtlama lekesiyse değişir mi süreleri yani geçen ay Bi hafta sonra olmuştu eğer yumurtlamadan kaynaklıysa o da bu ay da 10-11. Günlerde oldu

Back
X