Yerlesme olabilirmi?

Buecriy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
990
578
33
Kizlar adetime 4 gun var ve bugun peceteye acik pembe kahverengi leke geldi bi saat sonra baktim azalmis azdi zatende iste aradan iki uc saat gecti baktim yok acile gittik daha once dusuk yaptim kan testi yapsinlar diye 4 gun gecti dedim yapmadilar 4gun gecikmeyle cikmazmis kan testinde daha once dusuk yaptigmi dedigim halde ben napim dusuk olursa dedi deli olduk . sizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi

Olabilir de olmayabilir de. Test yapmadan bunu bilemez ki kimse. Saglik ocaginda adetinden kac gun gecti diye bile sormadilar bana. Ki bi kac ay ust uste yaptirmama ragmen. Erken gebelik testi yaptiniz mi?

Olabilir de olmayabilir de. Test yapmadan bunu bilemez ki kimse. Saglik ocaginda adetinden kac gun gecti diye bile sormadilar bana. Ki bi kac ay ust uste yaptirmama ragmen. Erken gebelik testi yaptiniz mi?
Hayir ama normal test yapcam birazdan

Hayir ama normal test yapcam birazdan

Ya şu kan testi yapmayanlara acayip sinir oluyorum sanki onlara giren çıkan var yap geç sanane kaç gün geçmiş ya. Bilmiyorum ne kadar geçtiğini deseydih keşke. Test yapabilrsin ben 4 gün kala öğrendim

Kizlar adetime 4 gun var ve bugun peceteye acik pembe kahverengi leke geldi bi saat sonra baktim azalmis azdi zatende iste aradan iki uc saat gecti baktim yok acile gittik daha once dusuk yaptim kan testi yapsinlar diye 4 gun gecti dedim yapmadilar 4gun gecikmeyle cikmazmis kan testinde daha once dusuk yaptigmi dedigim halde ben napim dusuk olursa dedi deli olduk . sizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi
Olabilir canım bende bugün iki damla çok az pembe leke gördüm adetime 4 gün var :D. İnşallah hamilesindir

Geç döllenme olabilir yeni yerleşiyordur 5.6 gün geçsin bi tekrarla

Adetini bekle bakalım geçsin ondan sonra kan ver hemen

Sagol cnm oyle yapcam. Gogus uclarim aciyor degdikce.. sen ne yaptin kan yada test yaptinmi
Test yaptım aynısı gibi oldu diğeriyle bir koyulaşma olmadı hafifbir ikinci çizgi var bugünde iki damla azbirşey pembe lekem vardı

Vallahi diyorum şöyle istediğim zaman istediğim günde olsam :D amaaa olmuyor bi p.tesi olsa gerisi gelirde işte günler geçmiyor

image.webp

Back
X