Yerleşme sancısı ne zaman olur ?

sadolinda

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
2.799
2.577
63
31
Arkadaşlar son adetimden itibaren ilk ilişki üzerinden 9 gün geçti sonrasında da 3 farklı gün daha ilişkimiz oldu eşimle.emzirdigim için yumurtlamada düzensizlik var tam olarak ne zaman yumurtlama günüm bilemiyorum o yüzden.adetim de 3-4 gün oynar. 9. Ya da 10. Gün yerleşme sancısı olabilir mi? Test yaptım ama erken olduğu için negatif çıktı zaten.az evvel bir sancı girdi yerimden oynayamadım bir 5 dk falan sonra geçti. İlk gebeliğimde de olmuştu ama bu kadar erken değildi. Adetim gecikirse hastaneye gideceğim ama daha var ona da.

Olabilir canim ama daha cikmayabilir birkac gün daha bekle istersen

Yeleştiyse 3 gün sonra ancak testlerde çıkıyormuş. Önce kaset test yapın isterseniz.

Yeleştiyse 3 gün sonra ancak testlerde çıkıyormuş. Önce kaset test yapın isterseniz.
Kaset test yaptım negatifti.yerlesme ilişkiden 6-14 gün içinde oluyormuş.ben şüphelendiğim ilişkimizin 9. Günündeyim ve şiddetli bir ağrı hissettim geçti. Varsa bence bu günlerde yerleşiyordur ama yine de sormak istedim böyle olan var mıdır diye.

Bekleyeceğim ilk gebeliğimde sancım oluyordu ama bu kadar erken değildi. Yerleşme kanaması da olmamıştı.kan vermeye mı gitsem çıkar mı kanda sizce 10. günde
Yerleşme kanamasi gördünmu canim inam her gebelikte değişken benim birkac düşüğüm olmudtu birinde yumurtlamanin 10 gun testte silik gördüm kan verdim değerim 50 falan cikmisti ertesi gün kahverengi yerleşme kanamasi yasamistim ama azdi evde test yaptinmi

Bende şuan iliskinin 9.gunundeyim ve negatif evde test yaptm yani belki daha erken diye cikmiyor kan versende olduğu halde cikmayadabilir oyuzden bir iki gün evde testle takip daha iyi

Yok hiç görmedim sadece sancım oldu bir de göğüs ucu hassasiyetim var şişkinlik de var.artı Med markasıyla test yaptım sabah negatif çıktı zaten gözükmez diye düşünüyorum şimdi.gecikme yaşayıp tekrarlamayi düşünüyorum testi.Umarım sizin de sağlıklı bir gebeliğiniz olur.

İnşallah canim haberdar et durumundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…