Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanamasinin olduğu dönemde yani gebeligin ilk 2 haftasinda beyaz pelte pelte akinti ile kaşıntı olmasi mümkünmu arkadaslar. Aranizda bu durumu yasayan var mi
Pembe kirmizi arasi. 1 gun icinde afedersin iki kere kagitla sildiginde denk gelmis arkadaşima. Ama 4 5 gun sonra yogun pelteli beyaz akıntısı olmus birazda kasintisi varmis. Bende olmadi boyl e seyler. Siz de oldumu acaba
Ben hic gebelik yasamadım... Tedavi görüyorum.. Catlatma iğnesi oldum 8 günü Kahve rengi kanamam oldu cok hafif sonra Kanamam devam etti ama az Özür diliyerek söylüyorum 1 günde pedim dolmadı.. Normal adetim gibi degil bugünde öyle oldu.. Bakalım yarın nasıl olacak.. Dr umada ulasamayrm Kıbrıs ta.. Genede Gebelik tahlili yaptırsammı?
Yerleşme kanamasinin olduğu dönemde yani gebeligin ilk 2 haftasinda beyaz pelte pelte akinti ile kaşıntı olmasi mümkünmu arkadaslar. Aranizda bu durumu yasayan var mi
Ben hic gebelik yasamadım... Tedavi görüyorum.. Catlatma iğnesi oldum 8 günü Kahve rengi kanamam oldu cok hafif sonra Kanamam devam etti ama az Özür diliyerek söylüyorum 1 günde pedim dolmadı.. Normal adetim gibi degil bugünde öyle oldu.. Bakalım yarın nasıl olacak.. Dr umada ulasamayrm Kıbrıs ta.. Genede Gebelik tahlili yaptırsammı?