Yerleşme ve kaşıntı

Evdekibulgur

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
258
133
18
35
Yerleşme kanamasinin olduğu dönemde yani gebeligin ilk 2 haftasinda beyaz pelte pelte akinti ile kaşıntı olmasi mümkünmu arkadaslar. Aranizda bu durumu yasayan var mi

Pembe kirmizi arasi. 1 gun icinde afedersin iki kere kagitla sildiginde denk gelmis arkadaşima. Ama 4 5 gun sonra yogun pelteli beyaz akıntısı olmus birazda kasintisi varmis. Bende olmadi boyl e seyler. Siz de oldumu acaba

Ben hic gebelik yasamadım... Tedavi görüyorum.. Catlatma iğnesi oldum 8 günü Kahve rengi kanamam oldu cok hafif sonra Kanamam devam etti ama az Özür diliyerek söylüyorum 1 günde pedim dolmadı.. Normal adetim gibi degil bugünde öyle oldu.. Bakalım yarın nasıl olacak.. Dr umada ulasamayrm Kıbrıs ta.. Genede Gebelik tahlili yaptırsammı?

Yerleşme kanamasinin olduğu dönemde yani gebeligin ilk 2 haftasinda beyaz pelte pelte akinti ile kaşıntı olmasi mümkünmu arkadaslar. Aranizda bu durumu yasayan var mi

Canım beyAz akıntı oluyor Ama kaşıntı mantar belirtisi oluyor

bnde hamileliğimi aynı şekilde öğrendim . tabiki tahlil yaptırın.gönlünüzce olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…