Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, dün akşam sancıyla çok az açık kahve leke geldi. Ve aynı zamanda çok fena bir baş ağrısı ve bulantı yaşadım. Sabah test yaptım innovita marka silik çıktı. Adetime 3 gün var. Sizce hamilelik var mı.
Merhaba, dün akşam sancıyla çok az açık kahve leke geldi. Ve aynı zamanda çok fena bir baş ağrısı ve bulantı yaşadım. Sabah test yaptım innovita marka silik çıktı. Adetime 3 gün var. Sizce hamilelik var mı.Eki Görüntüle 3638984
Eki Görüntüle 3638985
Bilemedim canım aslında silik çizgi görünüyor ama kanamanın sabahında böyle çıkar mı emin olamadım. İki gün sonra tekrarlar koyulaştı mı diye bak istersen
Merhaba, dün akşam sancıyla çok az açık kahve leke geldi. Ve aynı zamanda çok fena bir baş ağrısı ve bulantı yaşadım. Sabah test yaptım innovita marka silik çıktı. Adetime 3 gün var. Sizce hamilelik var mı.Eki Görüntüle 3638984
Eki Görüntüle 3638985