Yerleşme

ceren2614

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
12
2
1
25
Herkese merhaba reglime 3 gün var dün akşam akıntının içinde çok ince çizgi şeklinde pembemsilik vardı bugün de kahverengine benzeyen bir akıntı var bu yerleşme kanaması olabilir mi başka birşey mi acaba yardımcı olur musunuz ?

Herkese merhaba reglime 3 gün var dün akşam akıntının içinde çok ince çizgi şeklinde pembemsilik vardı bugün de kahverengine benzeyen bir akıntı var bu yerleşme kanaması olabilir mi başka birşey mi acaba yardımcı olur musunuz ?
HCG testi değiliz ki bunu tahmin edebilelim keşke böyle bir yeteneğimiz olsa. Hani test yaptım şöyle çizgi vardı/yoktu, yumurtalama günüm şu gündü şu günler ilişkimiz oldu deseniz ve belirti olarak bunlar var deseniz bir nebze yine yorum yapılırdı.

Bende de aynı durum var hatta bu sorunun cevabı için buraya girmiştim ama, reglime 3 gün varken kaıntının içinde az bi kan vardı regl oldum sandım ama gerisi gelmedi. Siz regl oldunuz mu ya da gebelik

Benim de reglime 1 gün kala akıntı içinde pembelik oldu. 2 gün sürdü birkaç damla şeklinde sanırım. Yerleşme olabilir. Dinlenin mutlaka. Hayırlısı olsun 🤗

Back
X