Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlarr sat 11aralik 11ockta beta 60di dun aksam camur gb lekelenmem oldu progestn aldm sabha kadar beyaza dondu zaten 2 damla anca gelmsti dusukmu yoksa yerlsme kansmasimi sabha kadr uyumadm
benim ilk düşüğümde böyle olmuştu umarım sende olmaz benimde beta hcg 4 hafta iken 78 falandı sonra kahverengi akıntı başladı sonrada düşük yaptım doktor bir ay içinde olan düşükler genetik bozukluktan olur bebekteki zaten yaşayamayacak haldedir demişti bana. sen ihmal etme doktora git bence baksınlar bir belki yerleşme kanamasıdır ama tedbirde fayda var
5ay once bnde dusuk yaptim o zamn once kirmizi snra kahwerengne dnmstu ve surekli akmisti bunda camue gb geldj daha sonra sildkce gelio peceteye ama cok acik renkte acik kahve
benimde bu şekilde olup sonra kırmızıya dönmüştü bence sen git bir doktora en doğrusunu o söyleyecektir sana her düşükten sonra diğerinin düşüme riski artar demişti bana doktorum ve benimde bir düşük var diye dikkat et demişti