- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Paylastim canim onemsemiyolar yani benim gittigim 3 doktor fitil verip yolladi enfeksiyon yesil akinti bilmiyorum ne yapcamYeşil akıntıyı ilk defa duydum gebelikte.. kendi kadın doğumcunuzla paylaştınız mı bunu?
Saol canim idrar yolu enfeksiyonu var zaten ama cozum bulamiyorumidrar yollari iltihabi olabilir mi? gebelikte cok sık olur.
genelde idrar tahlili yapilir tek kullanimlik suda cozunen ilac verirler icip uyursun biseyin kalmaz.
yani yesil akinti ilk kez duydum cok gecmis olsun. erkek dogum riski olusturur enfeksiyon cook onemli bence uzerinde uzerinde dur
cok fazla su icip kendi sicak tut. idrarin da geldiginde bekleme hemen yap. bunun da etkisini gorursun insallahSaol canim idrar yolu enfeksiyonu var zaten ama cozum bulamiyorum
Saol canimcok fazla su icip kendi sicak tut. idrarin da geldiginde bekleme hemen yap. bunun da etkisini gorursun insallah
Tamam canim .Cok saol ayni anlattigin gibi benimde pelte geliyor bazen yesil bazende acik yesil sari gibi.eşim surekli izin alamiyor kac doktor gezdim hafife alinacak bisey olmadigini ben bikirken doktorlarin onemsememesi canimi sıkıyor.tekrar gidecem ve kendim tekrar tedavi istiyorum ben dicem yoksa onemsemiyolarCanım benim de hep yeşil akıntım vardı ve idrar testinde lökosit de çıkıyordu ama doktorum hiç önemsemedi yanma kaşıntı yoktu sadece yemyeşil limon küfü gibi akıntı pelte gibi bile geldiği oluyordu 25. Haftamda suyum geldi başka bi doktora gitmiştim acil olarak o doktor enfeksiyon var diyip 10 günlük antibiyotik ve 2 kutu fitil verdi fitillerden sonra da tamamen geçti hatta erken Doğum tehlikesi geçirdim sebebi enfeksiyon olabilir dedi şuan 36. Haftadayım herhangi bir sorunum olmadı bir daha sen de ihmal etme mutlaka başka doktora da görün çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede kurtulursun sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle
Bende idrarimda lokasit ++ çıktı zaten canim .inanir misin idrar testini bile kendim istedim anca öyle yaptilar 5 bucuk aylik olcak 3 aydir ne idrar ne kan testi yapildi 3 ozel doktor gezdim 1 devlet bilmiyorum neden böyle onemsenmesi gereken durumu gozardi ederlerCanım benim de hep yeşil akıntım vardı ve idrar testinde lökosit de çıkıyordu ama doktorum hiç önemsemedi yanma kaşıntı yoktu sadece yemyeşil limon küfü gibi akıntı pelte gibi bile geldiği oluyordu 25. Haftamda suyum geldi başka bi doktora gitmiştim acil olarak o doktor enfeksiyon var diyip 10 günlük antibiyotik ve 2 kutu fitil verdi fitillerden sonra da tamamen geçti hatta erken Doğum tehlikesi geçirdim sebebi enfeksiyon olabilir dedi şuan 36. Haftadayım herhangi bir sorunum olmadı bir daha sen de ihmal etme mutlaka başka doktora da görün çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede kurtulursun sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle
Saol canim benimde yaklasik 2 aydir falan var bu yesil akinti pazartesi devlette baska bi doktora randevu aldim acik acik korktugumu bisey yapmasi gerektigini soylicem umarim ise yararBen de malesef aynı sıkıntıyı yaşadım doktoruma da çok güveniyordum ama bu konuda beni çok tedirgin etti hatta muayene etmeyecek misiniz dediğimde önemli değil sona doğru sıkıntı varsa Doğum anında antibiyotik veririz dedi geçiştirdi olabilir böyle biley olmaz dedi diğer doktor suyunun gelmesine bile sebep o olabilir hemen tedavi etmemiz lazım demişti inşallah sen de anlayışlı bir doktora denk gelirsin canım seni çok iyi anlıyorum ve ben aylarca herhalde normal diyip alıştırmıştım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?