• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay??

Yeşil çayı eminönünden beta diye bir marka alıyorum sallama değil normal yaprak. Kendim demliyorum. Siyah çay tiryakisiyDİM. Ama hiç aratmıyor. Aynı keyfi veriyo bana yeşil çay. :)

Gebelerde siyah çay gibi demir eksikliği yapar mı arkadaşlar

gebelerde değil de genel olarak tanen denilen bir madde yüzünden demir eksikliği yapar ama demlik demlik düzenli olarak içmek lazım bir iki bardak içmekten birşey olmaz. bir kursa katılmıştım bu bitkilerle ilgili. oradan hatırlıyorum. ama hamileyken yine de tüketme çay kahve türk kahvesi özellikle yeşilçaydan çok uzak dur bebişine kafein iyi değil. kafeinden kaç hep.

gebelerde değil de genel olarak tanen denilen bir madde yüzünden demir eksikliği yapar ama demlik demlik düzenli olarak içmek lazım bir iki bardak içmekten birşey olmaz. bir kursa katılmıştım bu bitkilerle ilgili. oradan hatırlıyorum. ama hamileyken yine de tüketme çay kahve türk kahvesi özellikle yeşilçaydan çok uzak dur bebişine kafein iyi değil. kafeinden kaç hep.
Dikkat edeceğim bundan sonra. Teşekkürler

Yeşil çayı eminönünden beta diye bir marka alıyorum sallama değil normal yaprak. Kendim demliyorum. Siyah çay tiryakisiyDİM. Ama hiç aratmıyor. Aynı keyfi veriyo bana yeşil çay. :)

yeşil çayı devamlı içmeyin..tansiyon hastası olmayan insanın bile tansiyonunu çıkartıyo haberiniz olsun

yeşilçay ın tadı her markada farklı oluyo, aktardakinin bile tadı farklı oluyo bunun nedeni nedir? poşet çayından almıştım ilk deediğimde o kadar kötü gelmişti ki tadı ben hayatta içemem demiştim sonra baska bı markanın demleme cayını aldım o çok hafif içimi güzel acaba iyi midir

aaaa cidden bilmiyodum bi senedr falan siyah çay içmiyorum sadece yeşil çay. normalde tansiyonum yüksektir. en ufak şeyde 16 yı bulur. Ama yeşilçay ı bilmiyorum. Sagol uyardıgın için. kendimi dinlicem :)

yeşil çayı devamlı içmeyin..tansiyon hastası olmayan insanın bile tansiyonunu çıkartıyo haberiniz olsun

Back
X