Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ben 1 aydır sık sık yeşil çay içiyorum. Kilom normal ama biraz göbeğim var belki iyi gelir diye düşündüm. Hala da içiyorum ama ben bir faydasını görmedim.
Tek başına yeşil çay yeterli olmuyor canım ayıptır söylemesi ihtiyacını gidermene yardımcı oluyor sadece birazcık.
Her gün 1 saat tempolu yürüyüş yap, yeşil çayını da iç. O zaman daha faydalı oluyor.
Bende başladım kısa bir süredir yürüyüşe.
Yesil cay tek basina zayiflatmaz, sadece vucuttaki toksinleri atmaya yararli olur. Eger hem toksinleri atayim, hem de zayiflayayim diyorsaniz, yapmaniz gereken spor, spor, spor...
Yesil cay vucuttaki yag yakimini hizlandirir ve diyet ile birlikte tuketildiginde zayiflamada sonuc verir. Fakat tek basina yesil cay icerek zayiflamadan sonuc alinmasi beklenemez, ancak diyet ve beslenme programina ek olarak yesil cay tuketilmeli ve spor yapilmali. Bu sekilde iyi sonuclar alinacaktir... Ayni zamanda yesil cayi sekersiz tuketmek onemlidir!
Bir de aktarlarda satilan yesil caylardan uzak durulmasi, bunun yerine bilindik markalarin yesil cay urunleri tuketilmesi tavsiye edilir...