yeşil kahve ile zayıflayalım

aysemmm30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
37
1
86
35
İstanbul
Arkadaşlar ben doğum sonrası çok kilo alan bayanım ne yaptımsa iştahımı kesemedim yani diyetlerim en fazla 1 hafta sürdü ama yeni bir ürünle tanıştım ilk günden iştahımı kesti 1 hafta oldu kullanalı 3 kg verdim. yeşil kahve ile inanın iştahım kesildi aranızda kullanıp benim gibi kilo veren var mı bana yazın bende ilerleyen günlerde size yazarım çünkü 1 haftada 3 kg verdimya yan etkisini gören varmıdır? diye bu konuyu açtım.:4:

Kuruyemişçiden aldım ben çekilmiş olarak türk kahvesi yapar gibi yap ama kaynatma dedi. Dün aldım daha kilo verdirme etkisi var mı ilerleyen günlerde görücez bakalım :) yalnız tadı iğrenç. Burnumu tıkayıp içiyorum ben :/

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar ben doğum sonrası çok kilo alan bayanım ne yaptımsa iştahımı kesemedim yani diyetlerim en fazla 1 hafta sürdü ama yeni bir ürünle tanıştım ilk günden iştahımı kesti 1 hafta oldu kullanalı 3 kg verdim. yeşil kahve ile inanın iştahım kesildi aranızda kullanıp benim gibi kilo veren var mı bana yazın bende ilerleyen günlerde size yazarım çünkü 1 haftada 3 kg verdimya yan etkisini gören varmıdır? diye bu konuyu açtım.:KK4:
eskı bır konu ancak ben de bugun başladım yesıl kahveye gercekten 3 kılo verebıldnız mı benım zaten 8 kılo fazlam var sadece :)

Bende kullandım kilo verdiriyor fakat bıraktığın anda geri alıyorsun.Gobek erimesine yardımcı oluyor

bıraktığımız anda geri alıyorsak verilen yağ değil sudur maalesef :( . kahvenin diüretik (su atıcı) özelliği var zaten.

ecedsu ecedsu ben de bi ara yeşil kahve içiyordum ama sağlıklı içecek niyetineydi. kilo verme amaçlı değildi. tadı ot gibi. sizin yeşil kahvenizin de mi tadı öyle?

Kahve tadının aynısıydı.Sanki yeşil çayla yeşil kahve arası bir tadı var.

Back
X