Yesil kahve

kartalpencesi06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
76
5
1
İstanbul
Merhaba kizlarr..yesil kahve mucizesi diye birsey cikti ve bende zayiflamak icin her yontemi denemeye baslayam biri olarak buna da basladim.yaklasik iki haftadir ac karnina bi sabah bi aksam icmeye basladim.bunun yanisira ogunlerimi kuculttum ve duzenli olarak hergun 4 km yuruyus ve spor yaptim.hani su belediyelerin heryere koydugu aletlerden 2 kilom gitti ve vicik vicik olmus vucudum skilasmaya basladi kendini toparladi
Ve uzun zamandir gorusmedigm arkdslarim bile fark ettiler.cok kilo verememis olsam dahi vucut toplandigi icin faydasi kesinlikle var.tavsiye ediyorum..
GT-I8150 cihazımdan gönderildi

canım bravo başarın devam edr inşallah. Yeşil kahveyi nereden aldın böyle yeni şeyler cıkınca hemen sahteleri de çıkıyor biliiyosun. Etkili olması için orjinalini bulup almak lazım.

canım bravo başarın devam edr inşallah. Yeşil kahveyi nereden aldın böyle yeni şeyler cıkınca hemen sahteleri de çıkıyor biliiyosun. Etkili olması için orjinalini bulup almak lazım.

İnsallah tabiki daha devam etmek amacim :) evet ben biraz da arastirdim acikcasi sahtesine gidip tonla para vermemek icin.aktarlarda satiliyor.hem normal toz kahve halinde hemde kutu icinde tek icimlik poset seklinde olanlari var.ben toz halinde olanindan aldim aktardan.memnunul fakat bittiginde birde kutu icinde olanindan alip deniyiciigim

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

teşekkür ederim canım

Kizlar meraba ben toz halinde olani aldim ve bitki cayi gbi demledim.dogru mu?bu arada telvesi yenilmio dimi🙈

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kartalpecesi yeşil kahveye başlayalı baya olmuş devam ettin mi kaç kilo verdin bende aktardan toz halinde aldm daha 2 gündür kullanıyorum sizde işe yaradı mı merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba ben de aldım yeşil kahve ama benimki toz değil çekirdek halinde,bir arkadaşım aldı benim için o yüzden çekirdek halinde olanı nasıl kullanmalıyım bilemedim...sizin bir fikriniz var mı? :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla bilmiyorum canım benimki toz halinde zaten düzenli kullanamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…