Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Solflex nc ocre almayi dusunuyorum ben de ama sanirim 2017 üretimi pek güzel değilmiş. Gözlerim çok çok koyu kahve. Burda koyu kahve gözlü biri almış şeffaf lens gibi durdu yazmış. Çok kararsızım siz neden beğenmediniz acaba?Merhaba, kendi gözünün rengine de bağlı hangisinin daha doğal duracağı. Bende Solotica hidrocor ambar ile solflex natural colors ocre var. Bugun aldım (18 Ağustos 2017), bir kez denemek üzere taktım ve renkleri bana olmadıgı için satmak istiyorum. Hidrocor'u 240, Solflex'i 90 tl'ye verebilirim. Bursadayım.
Solflex nc ocre almayi dusunuyorum ben de ama sanirim 2017 üretimi pek güzel değilmiş. Gözlerim çok çok koyu kahve. Burda koyu kahve gözlü biri almış şeffaf lens gibi durdu yazmış. Çok kararsızım siz neden beğenmediniz acaba?
Videolarda 2016 nc ocre böyle duruyo tam olarak bunu istiyorum sizde böyle mi durmuştu? Bi de yıllık nc aylık olanlara göre daha mı açık?Çok buyuk bi degisiklik yapmıyor. Eger dogal dursun kimse anlamasın hafif açsın gözümün rengini diyorsanız dogru bir seçim. Benim gözlerim kahverengi. Hafif bi elamsılık kattı. Ben daha yeşil bi lens aradığım için istemiyorum bunu. Hidrocor ambar denedim o da istedigimden daha açık duruyor hidrocor olmasından dolayı. En hafif degisikliği solflex, en buyuk degisikligi hidrocor yapıyor.
Videolarda 2016 nc ocre böyle duruyo tam olarak bunu istiyorum sizde böyle mi durmuştu? Bi de yıllık nc aylık olanlara göre daha mı açık?
Çok teşekkür ederim bu arada:)
O halde renginin daha belirgin olması icin yıllık alayım ya da çok bi fark olmuyosa önce aylık alıp bakmak istiyorum. Oluyor mu çok fark? Çok fazla soru sordum ama meller nasıl duruyor acaba?Evet buna yakin duruyor. Özellikle ışıklı ortamda. Hangi ışıkta baktığınıza göre rengi farklı gorunuyor. Daha aydınlık ortamlarda renginin daha açık oldugunu goruyorsunuz. Solflex nc, yıllık nc ye gore daha seffaf. Daha seffaf oldugu ıcın de rengını daha az belli edıyor. Yanı acıklık koyuluk degıl aslında mesele. Yıllıklar daha opak. En opak olansa hidrocor. Opaklıgı arttıkca lensin ustundeki boyama kendini daha cok belli ediyor.
O halde renginin daha belirgin olması icin yıllık alayım ya da çok bi fark olmuyosa önce aylık alıp bakmak istiyorum. Oluyor mu çok fark? Çok fazla soru sordum ama meller nasıl duruyor acaba?
Solflex ocre siparis verdim umarim beklediğim gibi gelir. İzlediğim videolarda solflex mel çok güzeldi youtubetan bakın isterseniz. Ben yeşil değil de açık kahve istediğim için onu eledim ama çok hoş görünüyorduYillikla aylik arasinda belirgin fark var. Yani ayligi alıp begenip yıllık almaya karar verip onu deneyince farklı olacak. Mel denemedim ama ona cok yakın olan ambar ı denedim. O da baya açık durdu bende. Mel in de ambar gibi oldugunu dusunuyorum. İkisinin arasını bulamadım ben yani.
Solflex ocre siparis verdim umarim beklediğim gibi gelir. İzlediğim videolarda solflex mel çok güzeldi youtubetan bakın isterseniz. Ben yeşil değil de açık kahve istediğim için onu eledim ama çok hoş görünüyordu
Cok haklisiniz ben yıllığa cesaret edip alamadim mesela. Beğenmezsem 280 lira boşa gidecek diye. Üzüldüm sizin adınıza dediğiniz gibi keşke deneyip görebilsekEvet solflex mel i tavsiye eden cok var. Açıkcası ıkı farklı lens alıp ikisini de kullanamadıgım ıcın daha fazlasını almaya cesaret edemiyorum. Boşuna 400 tl harcamış oldum. Denemeden tam olarak nasıl duracagını bilmek mumkun olmuyor keske renkleri deneyebilmenin bir yolu olsa.
Cok haklisiniz ben yıllığa cesaret edip alamadim mesela. Beğenmezsem 280 lira boşa gidecek diye. Üzüldüm sizin adınıza dediğiniz gibi keşke deneyip görebilsek![]()
Hıdrocor tavsiye etmiyorum tuhaf duruyo kenar haresi olmadigi için yillik cor grafite aldim ben renk guzeldi ama dedigim gibi hareli olsa daha guzel durur lensi hic kullanamadim gozlerimi acitti benim hiç takamadim para bosa gittiKızlar sizce hangisi daha doğal ve güzel durur?solotica NC mel mi hidrocor mel mi? Lütfen bana yardım ediinn
Merhaba. Ben soflex mel aldım fakat benim gözlerim koyu hiç açmadı açmadığı gibi çamurlu bir renk ortaya çıktı eğer almadıysanız ve gözleriniz koyuysa tavsiye etmiyorum sevgilerEvet solflex mel i tavsiye eden cok var. Açıkcası ıkı farklı lens alıp ikisini de kullanamadıgım ıcın daha fazlasını almaya cesaret edemiyorum. Boşuna 400 tl harcamış oldum. Denemeden tam olarak nasıl duracagını bilmek mumkun olmuyor keske renkleri deneyebilmenin bir yolu olsa.