ben bu konuda çok çektim boyamadığım boya kalmadı sirke aspirin ne dedilerse yaptım diyebilirim sonra yabancı sitelerde domates suyu diye birşey buldum denedim ve saçımdaki yeşillik gitti saçınızın uzunluğuna göre domatesi benim uzundu 6 domates le bir kaşık domates salçaşını rondodan geçirdim su gibi yaptım hepsini saçıma kuruyken sürdüm ben 1 saat bekledim sonra normal saçlarımı yıkadım geçti aslında kuaförlerde bunu hallediyormuş küllü boyaları kullanırkeniçlerine az kırmızı boya katarlarmışki yeşerme olmasın diye tabi ölçüsünü ayarlamak lazım ama böyle geçirmeseydim az bir kızıl saç boyasıyla saçıma cila yapacaktım çünkü çok kötü duruyor ama siz bu domates suyunu saçınzın bir tutamında uygulayın saatte tutun saçın durumuna göre karar verisiniz çokta kızarmasın tabi boya gibi değil doğal birşey ama genede süreyi ayarlamanızda yardımcı olur kolay gelsinkızlar yaa saclarım röfle, kendi saçlarım orielle açıldı çıtçıtlarım platin,çıtçıtlarımın rengi çok acık geldiği için lorealin küllü sarısıyla boyadım,yeşil gri acayipp bişi olduuuuuuuuuuu!!!! nası kapatıcam ben bunu yaa,hangi sarıya boyasam yeşillik gider,nolurr bana bi akıl verin :18: cuma gününe kadar halletmem lazımmmm
sarı doremi ,çünde kızıllık varsa belki biraz alır ama bu seferde kızıl kızıl parlar doresiz olsa sarı yeşil maviye döner bir kaç yol daha var yabancı sitede ben bir bakayım belki size iyi gelir bana yaramamıştı ama evde aspirin varmı normal aspirin 5-6 aspirini eritin bir tas suda saçınızın tamamn ıslatın kuruyana kadar dursun bazılarında yaramış bir onnu deneyin saçlara zararıda yok ben yaptım fazla birtşey olmamştı ama belki sizde olur inşallahonu dün okumuştum denedim canım ya akşam evde domates,ketçap yok olmadı açılmadı rengi
üzerine sarı boyasam olurmukii((
inşallah geçerçok çok teşekkür ederim önerilerin içinbide bunları denim bakim normal sarı aldım ben loreal 9.0
inşallah geçer
sende sağol ama şu domates suyunu birdaha yap ve elma sirkesiyle durula benim onla geçti birde internette bunun için içinde kırmızılıklar olan özel şampuanlar varmış ama nedir ne değildir araştırmadım birşey bulursam eklerim oda alıyormuş sevgilerkızlar çok sağolun önerileriniz için
akşam limon suyunuda denedim yine olmadı, sonra sarıya boyadım hiç kapanmadı :95:
yıkayıp akmasını beklemekten başka çarem yok galiba
sende sağol ama şu domates suyunu birdaha yap ve elma sirkesiyle durula benim onla geçti birde internette bunun için içinde kırmızılıklar olan özel şampuanlar varmış ama nedir ne değildir araştırmadım birşey bulursam eklerim oda alıyormuş sevgiler
şampuanada baktım nette boyalı saçlar için bazı şampuanlar var sarı saçlar için olan saçtaki griliği alır diyor bir araştır istersen belki işe yarar birde kızıl saçlar için içinde kırmızı pigmentler olan şampuan varmış sanırım söyledikleri o satan yerde belki yardımcı olurlar bir sorun isterseniz geçmesseevet doğru ne kaybederimki bi daha denim,ben elma sirkesiyle durulamamıştım,sirkeyle duruluyayım bu akşam,inşallah geçer geçsin yaaaaaaa
şampuanada baktım nette boyalı saçlar için bazı şampuanlar var sarı saçlar için olan saçtaki griliği alır diyor bir araştır istersen belki işe yarar birde kızıl saçlar için içinde kırmızı pigmentler olan şampuan varmış sanırım söyledikleri o satan yerde belki yardımcı olurlar bir sorun isterseniz geçmessebirde boyayı saçtan en iyi akıtan kepekli saçlar için olan herhangi bir şampuan hani yıkanarak geçiyor diyolarya birde onu deneyin daha çabuk aksın diye en azından çabuk çıkmasını sağlar umarım hallolur bende sadece domates suyu işe yaradı geçerse yazın lütfen bende bu stresi yaşamıştım gerçekten kurtulunca çok sevinmiştim darısı başınıza kolay gelsin
çok hoş bi rank o yaaaaa. değiştirme bence
şampuanada baktım nette boyalı saçlar için bazı şampuanlar var sarı saçlar için olan saçtaki griliği alır diyor bir araştır istersen belki işe yarar birde kızıl saçlar için içinde kırmızı pigmentler olan şampuan varmış sanırım söyledikleri o satan yerde belki yardımcı olurlar bir sorun isterseniz geçmessebirde boyayı saçtan en iyi akıtan kepekli saçlar için olan herhangi bir şampuan hani yıkanarak geçiyor diyolarya birde onu deneyin daha çabuk aksın diye en azından çabuk çıkmasını sağlar umarım hallolur bende sadece domates suyu işe yaradı geçerse yazın lütfen bende bu stresi yaşamıştım gerçekten kurtulunca çok sevinmiştim darısı başınıza kolay gelsin
ayy çokk sevindimmmgecen akşam tekrar domates suyuna bastım 1 saat, sonra sirkeyle duruladım, arkasından beyaz sabunla yıkadım biraz rengi kırıldı,dün akşamda iki kere beyaz sabunla yıkadım biraz daha acıldı çok şükürrr artık yeşil değilllllll
gerci biraz soluk mat bi sarı oldu hafif bi yeşillikte var gibi ama hiç değilsee yemyeşil değilll
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlarrrr
yaşasın kadınlar kulübüüüüü
ayy çokk sevindimmmbirdaha küllümü amannn gözünaydınnn
gecen akşam tekrar domates suyuna bastım 1 saat, sonra sirkeyle duruladım, arkasından beyaz sabunla yıkadım biraz rengi kırıldı,dün akşamda iki kere beyaz sabunla yıkadım biraz daha acıldı çok şükürrr artık yeşil değilllllll
gerci biraz soluk mat bi sarı oldu hafif bi yeşillikte var gibi ama hiç değilsee yemyeşil değilll
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlarrrr
yaşasın kadınlar kulübüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?