Yeşile dönük sarı akıntı?

nanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
597
1.046
113
Selam hanımlar. Zorlu bir tüp bebek sürecinden sonra çok şükür hamileyim. Darısı tüm isteyenlere. Daha 4. Haftadayım Cuma günü çağırdı doktor. Transferden sonra sarı akıntım vardı ama dün ve bugün hafif yeşile döndüğünü farkettim. Çok özür dileyerek tarif ediyorum hani böyle yeşil burun akıntısı olur ya o şekilde. Çok fazla değil ama çok minik şekilde. Doktora yazdım sorun yok onda kontrolde görüşürüz dedi acaba başından mı savdı hamile olmasam dert etmem ama korkuyorum

Kaşıntı, karında ağrı sancı var mı? Yoksa önemli değildir diye düşünüyorum.

Muhtemelen enfeksiyon kapmışsınız Tek kullanımlık toz ilaç ya da fitil verecektir doktorunuz. Kullanınca geçer . İç çamaşırınızı sık değiştirin alt kısmını ütüleyin mümkünse pamuklu iç çamaşırı giyin ve bol su için başka çaresi yok . İlerleyen haftalarda tekrarlayabilir ama korkmayın . Çok geçmiş olsun

Çok Çok teşekkür ederim bol su içmeye çalışıyorum tüp bebeğe başladığımdan beri özellikle, diğer söylediklerinize de dikkat edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…