Arkadaslar face bookta yesilkent anneler kulubunu acmistim.. burdada annelerin oyun kulubu istedklerini gordum cok sevindim.. yesilkent beykent beylikduzundeki arkadaslar bu gruba szleri davet ediyorum. benim ufaklk 3 bucuk yasinda ... 15 gunde bulusup cocuklarmzla aktiviteler yapabliriz . ben ki farkli ulkede bulundum ve ordaki bu tur oyun kuluplerne katldim ve cok yaygin.. boylece bedavadan cocuklarimizi eglendirebiliriz ve sosyallesirler. Torium Avm de 1 saatligine cocuklara ucretsiz bakiyolar , ilk bulusmamizi burada yapabiliriz onlar oynarken bz tanisma firsatini konusma firsatini bulur ve diger aktvitelermiz icin planlar yapabiliriz....bu grupta onemli olan cocuklarimizin biraraya gelmesi ve yasitlariyla vakit gecirmesi... kaynastiktan sonra evlerimizde de hava guzel olunca buyuk guzel parklarda piknik bolgelerindede bulusabiliriz.... japonlar kanadalilar bunu yapiyolar biz niye yapmiyalim , ben bu her iki ulkedede bu gruplara katildim ve cok eglenceliydi... hatta ktap kulubu vardi kanadad da , burger king , macdonalds da bulusyodu anneler ve o ay icin secilen kitaplar okuyup tartisiyolardi bu arada cocuklar bu yerlerin parkinda oynuyolardi.....face te grubuma bekliyorum.. ismi Yesilkent Anneler Kulubu bu grubu birlikte buyutelim ve aktivtelerle zenginlestrelim....