Yeşilköy internationalde dr tavsiyesi istiyorum lütfen yardım edin :(

Fsng

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
1.239
4
681
merhaba yaklaşık 14 haflık gebeliğim var su ana kadar bakırköy acıbademde gittiğim dr u değiştirmek istiyorum bana yaterli bilgiyi vermiyor çünkü netten bakıp öğreniyorum mesela demir hapının üstüne süt içiyordum beni hiç uyarmadı bunu yapmamam gerektiği ileilgili kuyruk sokumumda 15 gün beni mahveden ağrımı hiç umursamadı kendi çabamla bir dr buldumda rahatladım neyseki sıcak su yada fön başımda gözlerimde bi basınç hissetmeme yol açıyor bunu sordum (ki ogüne kadar herşeyine evet olur tamam dedim hiç sorgulamadım) neden olabilir hamileliğin etkisimidir diye öyle yapma ozaman ilk defa sende duydum dedi bana hiç açıklama yok 2 li testim de ense kalınlığını sormasam söylemiycekti yani
3,5 ayı onunla götürdüm eminim çok iyi bir dr ama sorunlu bir gebelik yaşamayınca sende buldun bunuyosun gibi bir tavrı var adamın ama ilk aylarda ne kadar hassas oluyoruz ne eşimle nede benimle hiç ilgilenmedi muayene yaptı ok tama diyip yolladı
normaldede öyle pimpirikli nazlı bi tip değilimdir ama adam tavırları beni çok rahatsız etti şimdi yeni bi dr arıyorum biraz daha ilgili olmasını istiyorum en azından hapı nasıl içiçeğim konusunda beni uyarsın mümkünse yeşilköy internationalden bir dr arıyorum lütfen yardım

öncelikle allah tamamına erdirsin.benim doktorumda acıbademde eğer size uzak gelmezse beylikdüzünde Aylin Tatlıadım çok mükemmeldir sabırla dinler ve herşeyi tek tek anlatır kaliteli bir zaman ayırıp sohbet etmesi çok önemli gebelik hassas bir dönem zaten eğer düşünürseniz yardımcı olabilirim size.

beylikdüzü uzak olur kontrollere giderimde doğum olacagı zaman uzak kalır yeşilköy yada bakırköy daha uygun benim için :)
teşekkürler ama ilgin için :)

beylikdüzü uzak olur kontrollere giderimde doğum olacagı zaman uzak kalır yeşilköy yada bakırköy daha uygun benim için :)
teşekkürler ama ilgin için :)

epeydir bakamadım siteye dr bulunmuş sanırım hayırlısı olsun.aylin hn doğumlarını zaten bköy acıbademde yaptırıyor bdüzü tıp merkezi ve çok kalabalık değil kaliteli zaman ayırabiliyor onun için eğer dr ile frekans uymazsa kesinlikle Aylin hn gidin derim

umarım bi aksilik olmazda aylin hanıma gitmek zorunda kalmam :)))
teşekkürler:)

canım cok sevindimmm.güzel olur herşey inanıyorum.pişman olmazsın emin ol.

sagol canım inşallah su aralar en çok istediğim sey bu:))
ben bi aile hekimine de gidiyorum beslenme ve diğer hususlarla ilgili kadın doğumcuma soracaklarımı dr suzluktan hep ona soruyorum :)))
adam yeteeer diyecek artık :))

bu arada bebişin nasıl iyimisiniz annelikle ilgili ipuçlarını verebilirsin yani:))

Son düzenleme:
valla canım soğuk algınlığına yakalandık grip diyemem.ama bebeğimin burun akıntısı içine aktığı için öksürüyor.geceleri özellikle cok rahatsız oluyr.onun haricinde iyiyiz saol.annelik çok güzel ama cok da zor hele de kendin bakmak zorundaysan.bundan beter dert vermesin Allah cok şükür.inşallh iyileşir bir an önce kızım.ben bir şekilde idare edyrm nasılsa.bebeğim su an hayattaysa ismail hocaya borcluyum diyebilirim.çünkü üç kez boynuna kordon dolanmıs kızımın onun haricinde de sıkıntılar vardı bende.ayrılırken hastaneden torunuma iyi bak diye de sevdi kızımı:)çok cana yakındır.o yuzden sana ısrarım ismail bey.dr.a güven cok önemli biliyrsun.güvenirsen korkun da azalıyor.baska soruların olursa yine cevaplarım.cok sık giremiyrm. o yuzden gec cevap yazmak zorunda kalıyrm.

efsung gittin mi randevu almıstın sanırım merak ettim

gitim gitim ismail çepniyleydi gayat iyi gecti güler yüzlü sıcak kanlı birisi eşimde sempatik buldu ama sunu anladım prof.lduğunda bi uzaklık oluyormuş ama her soruma cevap verdi hatta çıktım sonra tekrar gittim tam gunu yasası ile ilgili soru sordum muayende iyiydi ilk 4d li fotosunu verdi burnu eşime benziyor valla :)) memnun kaldım :)
sana da ayrıca teşekkür ederim :)

memnun kalmana çook sevindim.çok iyi bir insan gercekten öyle asistanı banu hanım da öyledir.inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…