- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
merhaba yaklaşık 14 haflık gebeliğim var su ana kadar bakırköy acıbademde gittiğim dr u değiştirmek istiyorum bana yaterli bilgiyi vermiyor çünkü netten bakıp öğreniyorum mesela demir hapının üstüne süt içiyordum beni hiç uyarmadı bunu yapmamam gerektiği ileilgili kuyruk sokumumda 15 gün beni mahveden ağrımı hiç umursamadı kendi çabamla bir dr buldumda rahatladım neyseki sıcak su yada fön başımda gözlerimde bi basınç hissetmeme yol açıyor bunu sordum (ki ogüne kadar herşeyine evet olur tamam dedim hiç sorgulamadım) neden olabilir hamileliğin etkisimidir diye öyle yapma ozaman ilk defa sende duydum dedi bana hiç açıklama yok 2 li testim de ense kalınlığını sormasam söylemiycekti yani
3,5 ayı onunla götürdüm eminim çok iyi bir dr ama sorunlu bir gebelik yaşamayınca sende buldun bunuyosun gibi bir tavrı var adamın ama ilk aylarda ne kadar hassas oluyoruz ne eşimle nede benimle hiç ilgilenmedi muayene yaptı ok tama diyip yolladı
normaldede öyle pimpirikli nazlı bi tip değilimdir ama adam tavırları beni çok rahatsız etti şimdi yeni bi dr arıyorum biraz daha ilgili olmasını istiyorum en azından hapı nasıl içiçeğim konusunda beni uyarsın mümkünse yeşilköy internationalden bir dr arıyorum lütfen yardım
3,5 ayı onunla götürdüm eminim çok iyi bir dr ama sorunlu bir gebelik yaşamayınca sende buldun bunuyosun gibi bir tavrı var adamın ama ilk aylarda ne kadar hassas oluyoruz ne eşimle nede benimle hiç ilgilenmedi muayene yaptı ok tama diyip yolladı
normaldede öyle pimpirikli nazlı bi tip değilimdir ama adam tavırları beni çok rahatsız etti şimdi yeni bi dr arıyorum biraz daha ilgili olmasını istiyorum en azından hapı nasıl içiçeğim konusunda beni uyarsın mümkünse yeşilköy internationalden bir dr arıyorum lütfen yardım