• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeşilse iltihap mıdır ? :S

lego

rüyalar sokağı
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.166
855
323
Sivas
iyi günler,arkadaşlar ben 20 yaşındayım bir sorum varbilmiyorumkismile
adet zamanlarıyla alakasız normal günlerimde çamaşırımda yeşil lekeler oluyor yani idrarımın rengi sarı oluyor ama çamaşırımdaki renk daha sonra baktığımda yeşil oluyor,sebebi nedir acaba bilen var mı?:uhm:

adet zamanlarıyla alakasız normal günlerimde çamaşırımda yeşil lekeler oluyor yani idrarımın rengi sarı oluyor ama çamaşırımdaki renk daha sonra baktığımda yeşil oluyor,sebebi nedir acaba bilen var mı?:uhm:

Geçmiş olsun canım aynı sorun bende de var aynı zamanda kaşıntıda oluyor ama yüzeysel nedenini bende anlamadım.

selam geçmiş olsun. yeşil renkteki akıntıların enfeksiyon kaynaklı olduğunu söylemem gerekir. bu nedenle tedavi için öncelikle muayene olmanız gerekir ki durumunza uygun ilaçlar başlanabilr-sin. segiler.

Back
X