Yeşim Salkım'dan insanlık dersi

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.450
548
Şarkıcı Yeşim Salkım önceki gün Nişantaşı'nda gezerken, üç çocuğu ile bir köşede dilenen anneyi görünce yardım eli uzattı.
fft2mm7242208.jpg

Yolunu değiştirip hemen Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’ne girdi. Yarım saat sonra çıktığında elinde lüks bir mağazanın çantası vardı.

Yeşim Salkım karşı kaldırımdaki çocukların yanına gitti.

Ayağında çorap dahi olmayan çocuklara aldığı ayakkabıları verdi, sandeviç de ikram etti.

Ufaklıkların başlarını okşadı, sevgi gösterdi.

fft31_mf7242207.Jpeg

Bu sırada fotoğrafının çekilmesinden de hiç hoşlanmadı.

http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Yesim-Salkim-dan-insanlik-dersi.htm?ArticleID=301063

Bu kadını seviyor muyum sevmiyor muyum karar veremiyorum. Bazen samimi geliyor bazen çok yapmacık. Kararsızım hakkında.

fotoğrafının çekilmesinden hiç hoşlanmadıysa

fft31_mf7242207.Jpeg

bu tebessüm eder gibi surat ifadesi ne dünyayı kazanıyorlar üç beş kuruş yardım da yapıversin ne var bunda bu kadar büyütülecek

fotoğrafının çekilmesinden hiç hoşlanmadıysa

fft31_mf7242207.Jpeg

bu tebessüm eder gibi surat ifadesi ne dünyayı kazanıyorlar üç beş kuruş yardım da yapıversin ne var bunda bu kadar büyütülecek

bir de o aldığı markanın parasını verse kadıncağız çocuğuna koca bir kış için kıyafet alırdı.

bir de o aldığı markanın parasını verse kadıncağız çocuğuna koca bir kış için kıyafet alırdı.
ofiş şimdi biri gelir aman size de ne yapsalar beğendiremiyorlar yahuu

kadıncağız daha ne yapsın der:KK53:

sorgulayan insandan pek hoşlanılmıyor malum şu sıralar

aman gap de çok pahalı değil nolacak kendi gardolabındaki kıyafetlerin zekatı olur ne güzel :KK69:

Bu kadını seviyor muyum sevmiyor muyum karar veremiyorum. Bazen samimi geliyor bazen çok yapmacık. Kararsızım hakkında.
Bu olayda samimidir bence Hüsnü zan yapalım.Lakin genel olarak yapmacık bir duruşu var.O halde kararını kendin ver :)

Reklam amaçlı veya değil bilemem ama umarım kendi gibilere örnek olur .

ve o an (!) kameralarda oradaydı..

amaaan neyse..
Heh evet. Ve de fotosunun çekilmesinden de hiç mi hiç hoşlanmadı.Hatta işaret parmağıyla 'sizi gidi sizii' yaptı.
:KK70:

Sevemiyorum pek bu kadini sanki o_O
Ama icinden gelmkstir belki. Guzel bir davranis ve fekat keske o marka ayakkabilari alacagina daha ucuz ayakkabi arti erzak alsaydi...

o kadın giydirecek mi acaba çocuklarına o kıyafetleri. ne de olsa çıplak ayak prim yapıyor. altlarında araba olan hurdacıların çocukları ışıklarda dilenirken ayakları çıplak. hiçbirine inanmıyor ve maalesef acımıyorum. yeşim salkım bana örnek olamadı. gap ne yaa. viral gibi olmuş.

Back
X