Yeşim Salkım'dan insanlık dersi

Niyetinin ne olduğu beni hiç ilgilendirmiyor,isterse reklam için yapmış olsun,sonuçta bi fakir sevinmiş,önemli olan bu...Keşke bazı ünlüler reklam için göstermelik ilişkiler yaşamak yerine böyle birilerini sevindirse.
Göstermelik yardım sadaka kısaca hertürlü ibadet şirke girer umarım gösteriş için yapılmıyordur örneklik için yapıyorlar diye Hüsnü zan yapıyorum .

Kim olursa olsun yaptigi her iyiligi destekler, her adimi takdir ederim.
O anki cocuklarin sevincini tahmin ettigimde icimi mutluluk kapliyor. Insanlari lütfen hemen yargilamayin.
Ben mesela küccükken hic birseyi hatirlamam ama basimi oksayani, bir seker vereni veya bir hediye vereni cok iyi hatirlarim.
Iyiligin kücügü büyügü yoktur. O kadin o iyiligi yaptiginda bilinki onun iki kati icinde o mutlulugu yasiyor. Bunu herkesin yasamasini ve yasatmasini dilerim.

office .!.:
ve o an (!) kameralarda oradaydı..

amaaan neyse..
ofiş şimdi biri gelir aman size de ne yapsalar beğendiremiyorlar yahuu

kadıncağız daha ne yapsın der:KK53:

sorgulayan insandan pek hoşlanılmıyor malum şu sıralar

Aman sizde yahu yapmis yapacagini daha ne yapsin illa olumsuz bir sey yapicaksiniz.

Hemde gaptan ne yapsan suc bu insanogluna:63::KK11:

Birinin iyi niyetini istismar etmek, o iyi niyetin baskalarina sunulmasinida yok eder.
Onun icin her yapilan büyük, kücük iyi niyetleri istismar etmeyelim, tam aksine takdir edelimki, bu bizim toplumdada bir cig gibi büyüsün.

ön yargıyı yok etmek atomu parçalamaktan zordur.sonuçta birileri sevinmiş.niyeti her neyse .iç dünyasını bilemeyeceğimize öre.olunlu düşünelim bari.

Back
X