Dugunume 2 ay var ve 3 yillik birlikteligin sonucunda karar verdik.birlikteyken cok guluyoruz cok iyi anlasiyoruz kizlar . Nisanlim gercekten espri kabiliyeti cok yuksek biri.ikimizde universite mezunuyuz ama o en iyilerinden dereceyle mezun olmus biri.ben daha orta hallice ve atamasi olmamis biriyim.benimle tanismadan once surekli okurmus evine gittgimde her yerden kitap cikiyordu cekmece kiyafet dolabi vs..gecen denizdeyiz bana bir film anlatiyo bildigimi varsayarak izledin mi diyor hayir derken burkuluyorum.o yetememe duygusu berbat bir sey.ayni seylerden hoslaniyoruz cogu zaman.hani anlasamiyoruz diyemem ama mesela alkolu sever otururuz mekana saatlerce dokulur ben de konularin ucundan bucagindan tutarim
ama nedense bazen sus pus oturuyorum sıkıcı oldugumu dusunuyorum.4 lu grubumuz var mesela herkes ona guler ben de espri anlayisi olmayan tipimdir gulerim falan ama o kadar : ) zamanla giderek azalir mi sevgisi? Tavsiyeleriniz var mi?
Her yil donumunde,dogum gunumde kitap aldi mesela bana. rahatsizlik duydum bundan da.bazen o kadar ukala oluyor ki agzinin ortasina carpasim sonra da opesim geliyor
Atamam olmadi mesela 6 yil zorunlu gorev oldugu icinde acikcasi artik kpss olayini kapattim bana calisma odasi yapalim yuksek lisans yapicam diyo.bende yapicam diyorum hemen : ))) ki istiyorumda.benimle gurur duysun istiyorum.fotografcilik kurslarina gittim sana makina alayim ilerlet diyor yetenegin var herkeste olmaz bu falan diyr beni yureklendiriyor zannediyorum ki.biran once kendim icin bir seyler yapmam lazim.

Her yil donumunde,dogum gunumde kitap aldi mesela bana. rahatsizlik duydum bundan da.bazen o kadar ukala oluyor ki agzinin ortasina carpasim sonra da opesim geliyor

Atamam olmadi mesela 6 yil zorunlu gorev oldugu icinde acikcasi artik kpss olayini kapattim bana calisma odasi yapalim yuksek lisans yapicam diyo.bende yapicam diyorum hemen : ))) ki istiyorumda.benimle gurur duysun istiyorum.fotografcilik kurslarina gittim sana makina alayim ilerlet diyor yetenegin var herkeste olmaz bu falan diyr beni yureklendiriyor zannediyorum ki.biran once kendim icin bir seyler yapmam lazim.