• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetememe duygusu

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Dugunume 2 ay var ve 3 yillik birlikteligin sonucunda karar verdik.birlikteyken cok guluyoruz cok iyi anlasiyoruz kizlar . Nisanlim gercekten espri kabiliyeti cok yuksek biri.ikimizde universite mezunuyuz ama o en iyilerinden dereceyle mezun olmus biri.ben daha orta hallice ve atamasi olmamis biriyim.benimle tanismadan once surekli okurmus evine gittgimde her yerden kitap cikiyordu cekmece kiyafet dolabi vs..gecen denizdeyiz bana bir film anlatiyo bildigimi varsayarak izledin mi diyor hayir derken burkuluyorum.o yetememe duygusu berbat bir sey.ayni seylerden hoslaniyoruz cogu zaman.hani anlasamiyoruz diyemem ama mesela alkolu sever otururuz mekana saatlerce dokulur ben de konularin ucundan bucagindan tutarim :KK53:ama nedense bazen sus pus oturuyorum sıkıcı oldugumu dusunuyorum.4 lu grubumuz var mesela herkes ona guler ben de espri anlayisi olmayan tipimdir gulerim falan ama o kadar : ) zamanla giderek azalir mi sevgisi? Tavsiyeleriniz var mi?

Her yil donumunde,dogum gunumde kitap aldi mesela bana. rahatsizlik duydum bundan da.bazen o kadar ukala oluyor ki agzinin ortasina carpasim sonra da opesim geliyor:sinirli:

Atamam olmadi mesela 6 yil zorunlu gorev oldugu icinde acikcasi artik kpss olayini kapattim bana calisma odasi yapalim yuksek lisans yapicam diyo.bende yapicam diyorum hemen : ))) ki istiyorumda.benimle gurur duysun istiyorum.fotografcilik kurslarina gittim sana makina alayim ilerlet diyor yetenegin var herkeste olmaz bu falan diyr beni yureklendiriyor zannediyorum ki.biran once kendim icin bir seyler yapmam lazim.

Hem yüreklendiriyor hem de öğrenmeye ve yeniliklere açık biri benim gördüğüm ve kaygınızı anlayabiliyorum..

Herkes aynı şeylerden hoşlanacak diye bir şey yok ama kendinizi kötü hissetmemeniz adına en azından bir ortamda bahsi geçmesi muhtemel herkesin izlediği bir popülerliği olan film ya da dizilere fikir edinmek amacıyla 10 dk olsa bile izleyin, göstergebilim hocamın tavsiyesidir bu..

isterseniz film tavsiyelerinde bulunabilirim, öyle filmler var ki üzerine blog açılır, konuş konuş bitmez, fikirlerini savunan, paylaşan, aktif birini görmek istiyor olabilir nişanlınız..

tabi bu sadece film değil konusu geçmiş diye söyledim, şarkılar, gidilecek şehirler, çılgın hayaller, ölmeden önce yapmak istedikleriniz vs vs vs ya ilgi duyulabilecek her şey işte.. meraklı olun ve bunu ona gösterin..

Birbirini seven çiftler zamanla birbirlerine benzer derler... Birlikte daha fazla şey yapmaya başladığınızda yani ortak noktalar arttığında daha rahat hissedeceksin. Birlikte kitap okumak, birlikte film izlemek vs vs bunlar zaten konuşacak şeyleri arttırır ki zaten şu halinle bile seni sevmiş.

Bir şeyler yapman için seni yüreklendiriyor ve destekliyor oluşu sana kıymet verdiğini de gösterir bu yüzden ben yazdıklarında olumsuz bir şey göremedim. Bol bol oku, araştır, izle, dinle, gez, aktivitelere katıl, sen ne kadar rahat hisedersen o kadar iyi olacak...

Biraz esimé benzettim. Benden daha çok bilgili,kulturlu, etrafinda aranan sevilen,sosyal biri. Bazen kendimi ezik daha dogrusu onu haketmiyor gibi hissediyorum acikcasi ama benim de daha farkli artilarim var. Birbirimizi tamamladigimizi dusunuyorum ve KilicBaligi KilicBaligi nin dedigi gibi zamanla birbirinize benzeyeceksiniz,emin olabilirsin:)

Ne güzel en azından eksiğinizi biliyosunuz ve düzeltmek, kendinizi geliştirmek istiyosunuz.Bu bile hiç de yetersiz olmadığınızı gösterir bence.Çünkü kendi eksiklerini bilmek de belirli bir kapasite gerektirir.

Siz zaten ne yapmanız gerektiğini biliyosunuz.Kendini geliştirmek, öğrenmek hayat boyu süren bir yolculuktur.Mutluluklar dilerim...

Yetersiz hisseden taraf erkek olsaydı sorun olurdu ama sizin durum bal kaymak.
Erkekler egolarını okşayan kadınlara bayılır.
Ve kültürel olarak olgun olmak egolarını okşar.
Bence hiç kasmayın.
Bırakın sizi 'aydınlatsın :)'

Bende evlenmeden herşeyi biliyo genel kültürü çok iyi napcam ben yaa diyodum
14 senesi evli 17 senedir birlikteyiz
Meğer benim bildiklerimi de o bilmiyomuş :)

Hem yüreklendiriyor hem de öğrenmeye ve yeniliklere açık biri benim gördüğüm ve kaygınızı anlayabiliyorum..

Herkes aynı şeylerden hoşlanacak diye bir şey yok ama kendinizi kötü hissetmemeniz adına en azından bir ortamda bahsi geçmesi muhtemel herkesin izlediği bir popülerliği olan film ya da dizilere fikir edinmek amacıyla 10 dk olsa bile izleyin, göstergebilim hocamın tavsiyesidir bu..

isterseniz film tavsiyelerinde bulunabilirim, öyle filmler var ki üzerine blog açılır, konuş konuş bitmez, fikirlerini savunan, paylaşan, aktif birini görmek istiyor olabilir nişanlınız..

tabi bu sadece film değil konusu geçmiş diye söyledim, şarkılar, gidilecek şehirler, çılgın hayaller, ölmeden önce yapmak istedikleriniz vs vs vs ya ilgi duyulabilecek her şey işte.. meraklı olun ve bunu ona gösterin..
Evet dizi cok izler yabanci bende bir turlu sevmem tv de izlemem acikcasi film izlemekte cok sararsa sıkmaz.gecen son ask diye film izledim bana hemen aa o filmde (yabanci biri) su vardi ya ben izlemek istemistim dedi ben izledim ama tanimiyorum misal :KK48: bob marley bende dinlerdim okulda ama ezbere bilmem gibi....bu farkliliklar ilers monoton iliski halini alir mi korkum

Birbirini seven çiftler zamanla birbirlerine benzer derler... Birlikte daha fazla şey yapmaya başladığınızda yani ortak noktalar arttığında daha rahat hissedeceksin. Birlikte kitap okumak, birlikte film izlemek vs vs bunlar zaten konuşacak şeyleri arttırır ki zaten şu halinle bile seni sevmiş.

Bir şeyler yapman için seni yüreklendiriyor ve destekliyor oluşu sana kıymet verdiğini de gösterir bu yüzden ben yazdıklarında olumsuz bir şey göremedim. Bol bol oku, araştır, izle, dinle, gez, aktivitelere katıl, sen ne kadar rahat hisedersen o kadar iyi olacak...
Evrt mesela evimize okuma kosesi yapicam diyorum mest oluyor ben de el becerilerim fazladir cizimler yapmistim boyama falan tablo yapar asariz o sekilde oda yapariz diyorum aktivite gibi degerlendiririm bir bolumunu evin.okumakla yetisilecek gibi degil ama bakalim neler yasayacagiz.bazende o bana ozenir el becerilerin var ne guzel benim canim evde cok sıkılıyo bazen der ben orguden bebekler yaparim tas boyama vs. :confused:

Evet dizi cok izler yabanci bende bir turlu sevmem tv de izlemem acikcasi film izlemekte cok sararsa sıkmaz.gecen son ask diye film izledim bana hemen aa o filmde (yabanci biri) su vardi ya ben izlemek istemistim dedi ben izledim ama tanimiyorum misal :KK48: bob marley bende dinlerdim okulda ama ezbere bilmem gibi....bu farkliliklar ilers monoton iliski halini alir mi korkum
:)
ya farkında bile olmanız sizin için büyük bir artı bunu söylemişler zaten
rol modeliniz nişanlınız olsun herkesin hayatında ufkunu genişleten kişiler mutlaka olmuştur ama kopyası da olmayın.. olamazsınız da elinize yüzünüze bulaşır zaten..
nasıl o size bir şeyler katıyorsa siz de ona katın özgün olun kendi tarzınızı konuşturun..

birbirinizi tamamlayın yani o zaman her şey sizin istediğiniz gibi olur :KK28:

Biraz esimé benzettim. Benden daha çok bilgili,kulturlu, etrafinda aranan sevilen,sosyal biri. Bazen kendimi ezik daha dogrusu onu haketmiyor gibi hissediyorum acikcasi ama benim de daha farkli artilarim var. Birbirimizi tamamladigimizi dusunuyorum ve KilicBaligi KilicBaligi nin dedigi gibi zamanla birbirinize benzeyeceksiniz,emin olabilirsin:)
Tatlim ya ozellikle okul arkadslariyla bir araya geldik bir seferinde yemekte gerci banada kimse laf atmamis cok bozulmus kizmistim ama konusamadm hic kendi kendime mi yapiyorm bilmiyrum ama bazen ezik gibi hissediyorum ki ben de iyi bir universiteden mezunum beni bu hale ne getirdi bilmiyorum

Ne güzel en azından eksiğinizi biliyosunuz ve düzeltmek, kendinizi geliştirmek istiyosunuz.Bu bile hiç de yetersiz olmadığınızı gösterir bence.Çünkü kendi eksiklerini bilmek de belirli bir kapasite gerektirir.

Siz zaten ne yapmanız gerektiğini biliyosunuz.Kendini geliştirmek, öğrenmek hayat boyu süren bir yolculuktur.Mutluluklar dilerim...
Cok tesekkur ederim canim.bunu bir kez anlatmaya calistim ama bana kizmisti ben seninle kariyerin icin birlikte olacak bir adam miyim hic mi tanimadin benim icin bunlar onemli degil ki paraymis kariyermis hirslarim yok benim dedi.ama gel gor ki bazen patlak veriyor kariyer sahibi olmak isterdim gel gor ki guzel ulkem :cry:

Yetersiz hisseden taraf erkek olsaydı sorun olurdu ama sizin durum bal kaymak.
Erkekler egolarını okşayan kadınlara bayılır.
Ve kültürel olarak olgun olmak egolarını okşar.
Bence hiç kasmayın.
Bırakın sizi 'aydınlatsın :)'
Ay bayiliyo ama bazen siniri bozuluyo insanin benim uzamnlik alanimda bile konusuyor :rolleyes:

Dimi mesela hayata dair cok az tecrubeleri var.beni ne zaman dinlemese basina bir sey gelir :KK71:
Çünkü bildiğini pazarlamayı çok iyi biliyolar
Bizimki de her filmi yönetmeni senaristi yazarı artisti şarkıcıyı gazeteciyi yerli yabancı farketmez adını sanını bilir tanır ama kime güvenilir kimden zarar gelir bilmez
Zamanla sana danışmadan adım atmayan öngörülerine ve fikirlerine çok önem veren birine dönüşecek yaşadım deneyimledim gördüm
Bilmediğin bi konuda hiiç eğilip bükülme ben bilmiyorum der geçerim merak ediyosam sorar öğrenir onu dinlerim etmiyosam hiç ilgilenmiyorum derim

Yokk be canım hiçte problem olmaz.
Bi sevgilim vardı adam doçent olacaktı bense üni. Mezunu atanmayo beklegen memur. :) :)
Zengin oğlan fakir kız gibi harcadım şuan kendimi:)
Hiçte problem yaşamadık , ben ondan bişeyler öğrenirken gocunmuyodum. Herşey gönlünce olsun. Kompleks yağıp kendini üzmediğin sürece sıkıntı yok bence.

Back
X