sizi tebrik ediyorum....yazınızda kendimden o kadar şey buldum ki aynı dertten yakınıyorum bende aslında hemen hemen 12-13 senedir sigara kullanıyorum ve zamanla sigaranın olumsuz enerjisi yüzüme çarpıyo . belirttiğiniz gibi o iğrenç kokusundan tutun enerji kaybı v.b.. saymakla bitiremiyeceğimiz bir sürü negatiflikleri.. çok istiyorum ve bi kaç deneme yaptıysam da eşimle birlikte başarılı olamadık.. en kısa zamanda darısı başımıza...
İnşallahh arkadaşım inşallah... :)) deniyecem inşallah ama birazda açıkçası kilo almaktanda korkmuyor değilim Nedersin ?
İnşallahh arkadaşım inşallah... :)) deniyecem inşallah ama birazda açıkçası kilo almaktanda korkmuyor değilim Nedersin ?
çok teşekkür ederim ... siteyi ziyaret edicem.. verdiğin kararın devamını dilerim)
Zeki-Metinin bir kabaresinde,Zeki sigarayı bıraktım,içmicem diye söndürüyordu ve anında "oh be nefesim açıldı"diyordu,bizde gülüyorduk anında olur mu böyle bir etki diye ammmmaaaaa
oluyormuş,anında önce psikolojik sonra fizyolojik ve tabii ki en önemlisi sağlık açısından olumlu değişimler görülüyormuş
seni tebrik ediyorum darısı annemin başına diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?