Yeter artık,kilo al ver,bütün enerjimi sömürdü bu kargaşa.sağlıklı beslenme günlüğüm

Canım sıkıldığında aklıma tatlı şeyler geliyor:b

Sabah uyku tutmadı 7 de açtım gözümü.kitap okudum biraz.ardından
KahvAltı:3 kaşık yulafla yarım yeşil elmayı az pişirdim.üzerine 1 Trabzon hurması doğradım,biraz tarçın ektim.tatlı niyetine yedim
1 saat yürüdüm
Öğle buharda pişmiş karnabahar,brokoli ye ,yeşil soğan,dereotu,marul,avakado,nar ekşisi ve zeytinyağı eşlik etti.muhtesem buluşma lezzetli son.

Yediklerimi yazmak beni geriyor,yazmasam mı ne.…

Azimliyim bu alışkanlıklar değişecek.vazgeçmek yok.diren,istikrarlı ol.her zaman her koşulda doğru olanı yap.hedefe bak dikkatle,seni baştan çıkarmak isteyen herşeye gülümse ve geç

Sabah 7.30
1 Trabzon hurma 1 çay kaşığı kakao serpilmiş
1 yumurta ,1 çeri,tere

11.00
2 dilim kek,sütlü nescafe

Halsizlik bitkinlik:(
Iyeyim diyeyim iyi olalım.dost yiyeceklerle bir karışım hazırlayıp içmek lazım.

Bu gün kendim için 1 buçuk saat yürüdüm.başka spor yapmıyorum.bir ara pilates yapıyordum seviyordum da epeydir ara verdim.

Akşam yemek olmadığından tarhana çorbası yaptım.koca bir kase bol limonla içtim.yanında 2 kaşık lor yedim.

Halsizlik,boşvermişlik,koyvermişlik=eenerjinin bittiği an…

Insan böyle tükenir,vazgeçer ideallerinden.yenilgiyi kabul eder henüz yenilmemişken.yanlış yaptım deyip affetmek ,ders almak yerine koyverir.olur böyle şeyler deyip suçlamasak kendimizi.kırmasak ruhumuzu.

meslektaşım merhaba, ilk sayfadaki yazını okuyunca yaşadıkların bana hiç yabancı gelmedi doğumdan sonra hissettiğim yalnızlığımı dost olan yiyeceklerle bastırmışım senin yazınla anladım :( aslında çok arkadaşım vardır ama maalesef bi yandan bebek bi yandan okul giderek asosyalleştim ve yemeklere sarıldım ben de geçen ay senin gibi yeter deyip diyetisyene gitmeye karar verdim 4 kilo verdim ama kilo verme maceram devam ediyor 5 kilom daha var ama burda önemli olan kilo vermek değil, hayatımın bir düzene oturması özellikle de yediklerimin... umarım ikimiz de hayatımıza istediğimiz düzeni getirir ve pişman olacağımız şeyler yaşamayız iyi geceler

bu topiği ne umutlarla açmıştım.ama yine kendi kendimi sabote ettim.hastalık bahanesiyle saldım gitti.
nedir bu yeme düşmanlığı anlayamıyorum.tam herşey rayına oturdu derken düştüğüm anlık bir hata tüm gücümü kuvvetimi elimden alıyor.o ufak hatanın ardında günlerce süren daha beter bir durum.abartılı bir şekilde yeme.niye bunu yapıyorum ki kendime.zararın neresinden dönersem kardır diyen ben değilmiyim.battı balık yan gider zihniyetiyle sonunda mutsuz olan da ben.............

Back
X