Yeter artık mutluluk bizede uğrasınnn

asevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
202
0
46
Şanlıurfa
bnmde 2 yıl önce mutlu bir beraberliğim vardı çok seviydm evlilik durumu oldu ilk annesi beni istemedi ayrılmak zorunda kaldık oda çabalamadı.aradan uzun bir zmn geçti tekrar aradı beni tam ben kafamdan silmeye çalışıyoken acım hafifledi derken yine barıştım snra tekrar bir ayrılık ve 1 hafta önce tekrar bir barışmaa :S karma karışıkkk hayatım alt üstt annesiyle konustu o evet dedi bu defa bizimkiler yok diyoo bende bişy diyemiyorumm ailemide üzmek istemyrm ama acıda çekiyorum.gerçi onada pek güvenm yok bilsemki bnmle her zorluğa evet diyecek (bunu öyle diyo ama uygulama yok ) bende aileme diycem istyrm diyee pufffffffffffff anlayacagınız hiç mutlu değilim hemde uzun zamandır değilim acaba geçermi bunlar yeniden yüzümüz gülmeye başlarmı ?

yüzün belki gülebilir ama o eski hale kimse getiremez herhalde.
Seni üzmek istemem ama annesi istemiyor diye senden ayriliyorsa, gercekten sevmiyor.. benim düsüncem.
Cünkü dün annesi yüzünden birakabiliyorsa, yarin kimbilir hangi sebebten kaybolur.
Hakkinda hayirlisi olur insallah, yüzün hic solmaz. Yüce Rabbim gönlünü ferah tutar.

aynanın karşısına geç dök içini anlat herşeyi olabilecekleri de anlat... vazgeçeceklerine değecek mi onları da tek tek anlat... kendinle yüzleş içindekiyle... bak bakalım ne taraf ağır basıyor ... sonra gülümse kendine... kendimi seviyorum de... neşelen... derin nefes al ... (vermeyi unutma ) :)

çok faydasını gördüm bu tekniğin mutlaka dene canım... Allah yardımcın olsun...

tşk ederim kızlarr çok haklısınız bende işte bu yüzden şüpheliyim yaaa evlendikten snra ağlayacağıma şimdi 3-5 ay ağlarım daha iyi unutulur zamanla inşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…